Aikuisten uintitekniikka- ja uimakoulut

Osasto:

Kuvaus

Uintitekniikkakoulu on tarkoitettu aikuisille, joiden uimataito on vähintään 25 metriä päin- ja selin asennossa, mutta uintitekniikat vaativat harjoittelua. Tekniikkakoulussa harjoitellaan uinnin perustekniikoita, perehdytään oikean uintiasennon löytymiseen sekä rentouden ja hengitystekniikan merkitykseen. Tavoitteena on löytää oikea ja tehokas uintiasento sekä edetä vapaa-, selkä- ja rintauinnin perustekniikoin.

Sunnuntaisin 30.1.- 20.2.2022 klo 16.15-17.00

Hinta 80€ / hlö / 4 kertaa

 

Alkeisuimakoulu on tarkoitettu aikuisille, jotka osaavat edetä uiden muutamia metrejä tai ei ollenkaan. Uimakoulussa harjoitellaan veteen totuttautumista, kokeillaan veden vastusta, painautumista pinnan alle, opetellaan kellumista, liukumista ja alkeisuintitekniikoita. Tavoitteena on veteen tottuminen ja pinnalla pysyminen sekä liukumisen ja uinnin alkeiden oppiminen. Tunti on uimahallin aukioloaikojen ulkopuolella, joten oppiminen on mahdollista rennossa ilmapiirissä, ilman paineita.

Sunnuntaisin 30.1.- 20.2.2022 klo 17.15-18.00

Hinta 80€ / hlö / 4 kertaa

Alkeisuimakoulu peruutettu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tilalla toinen uintitekniikkakoulu sunnuntaisin 30.1.- 20.2.2022 klo 17.15-18.00

 

Lisätietoja

Viivi Paasonen
040 755 4842

Arja Laine
050 572 7348

 

Ilmoittautumiset
myynti@tanhuvaara.fi

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmään mahtuu max. 8 uimaria! Ryhmät toteutuvat 4:lla osallistujalla.

Uimakouluja ohjaa SUH:n uimaopettajatutkinnon suorittanut uimaopettaja ja uintivalmentaja Viivi Paasonen

 

Viivi Paasonen

”Olen Viivi Paasonen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Olen harrastanut kilpauintia 10 vuotta, jonka jälkeen kouluttautunut SUH:n päteväksi uimaopettajaksi sekä uinninvalvojaksi. Olen käynyt uinnin valmennuksen taso 1 koulutuksen ja syventänyt tieto-taitoani itsenäisellä opiskelulla. Myös avantouinti on tullut tutuksi SM- ja MM-tasolla.

Olen opettanut uintia eri-ikäisille jo opiskeluajoista lähtien. Tällä hetkellä toimin uinninopettajana ja liikunnanohjaajana Tanhuvaaran urheiluopistossa ja teen personal trainer valmennusta oman toiminimeni kautta.

Uinti on minulle tapa rentoutua ja antaa aikaa itselleni. Uinti vaatii keskittymistä sekä kärsivällisyyttä ja oikean uintitekniikan löydyttyä uinti muuttuu kevyemmäksi sekä taloudellisemmaksi. Uinti on hyvin tekninen laji ja vesi elementtinä tuo lisähaasteensa, joten opetustyyli ja –tavat katsotaan asiakaskohtaisesti, jotta oppiminen on mahdollisimman tehokasta.

Luonteeltani olen energinen ja rempseä, mutta vedessä ollessa rauhallisuus on tärkeää ja sitä korostankin jokaisella tunnilla. Haluan luoda tunneille rennon ilmapiirin jolloin mukaan voi osallistua ilman paineita, olkoon uintitaito mikä vain.

Tule oppimaan uutta ja kehittymään uimarina! Ota yhteyttä sähköpostilla viivi.paasonen@tanhuvaara.fi tai puh. 0407554842″