Erasmus plus Tanhuvaara

Opiskelu ulkomailla

Haluatko nähdä maailmaa ja samalla suorittaa opintoja?

Maailmalle suuntaavalle on tarjolla työharjoittelu vaihtoehtoja liikunnanohjauksen parissa. Pääset tutustumaan maan kulttuuriin ja ihmisiin aivan eri tavalla kuin tavallinen turisti. Erasmus+ hankerahoituksen avulla ulkomaille matkustaminen ja työssäoppiminen on ainutlaatuinen mahdollisuus.

Ulkomaille työharjoitteluun voi hakea aluksi lyhyiksi jaksoiksi kauttamme. Ulkomailla työskentely on hyvin arvostettua työnhakutilanteessa. Työnantajat nostavat listalle korkeammalle melkein automaattisesti ne, jotka ovat olleet työharjoittelussa tai töissä toisessa maassa.

Tanhuvaarassa on käynnissä neljäs Erasmus+ hanke joka mahdollistaa ulkomaiset liikkuvuudet opiskelijoille ja henkilökunnalle. Ensimmäinen oli 2017-2019, toinen 2018-2020,kolmas 2020-2022. Neljäs hanke alkoi 1.8.2022. Tanhuvaarassa on toteutettu vuosien 2017-2022 aikana 33 opiskelijaliikkuvuutta ja 10 henkilökuntaliikkuvuutta ulkomailla hyödyntäen Erasmus+ rahoitusta.


Tanhuvaaran urheiluopiston LPT-koulutuksen tavoitteena on tarjota opiskelijoilleen työssäoppimispaikkoja ulkomaisissa yhteistyökumppani yrityksissä. Tällä pyrimme vastaamaan nykypäivän vaatimuksiin joissa ammatillisessa koulutuksessakin painotetaan entistä enemmän kielitaitoa, sosiaalisia taitoja, vieraiden kulttuurien ja muiden maiden työelämän tuntemusta. Liikuntaneuvojillakin on hyvä mahdollisuus työllistyä valmistumisen jälkeen myös ulkomaille joten haluamme tukea tätä mahdollisuutta.

Yhteistyökumppaniyrityksien verkostolla pyrimme helpottamaan opiskelijoiden tietä päästä suorittamaan kansainvälistä työssäoppimisjaksoa. Lisäksi tällä takaamme työssäoppimispaikkojen korkean laadun. Haluamme toimia kansainvälisten työssäoppimisjaksojen järjestämisessä organisoidusti ja opiskelijaa tukien.

Voit lukea lisää vaihto-opiskelusta Erasmus+ hankesivultamme.

Erasmus Tanhuvaara
Hae mukaan!

Voit opiskella liikunnan palvelutuotannon osaamisalaa osana Liikunnanohjauksen perustutkintoa (LPT) tai Liikunnan ammattitutkintoa (LAT).

Lue lisää liikunnanohjauksen perustutkinnosta (LPT) >> Lue lisää liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta (LAT) >>