OUTDOOR - Luontoliikuntaohjaus koulutus

TANHUVAARA OUTDOORS – Luontoliikunnanohjaus- ja ohjelmapalvelut, 30 osp

Tanhuvaara OUTDOORS –  Koe upea luonto ja harjoittele erätaitoja kanssamme!

Tanhuvaara OUTDOORS – luontoliikunnanohjaus- ja ohjelmapalvelu -koulutus on luonnossa liikkumisen ja retkeilyn ohjauksesta kiinnostuneille tarkoitettu koulutus, jonka laajuus on 30 osp (osaamispistettä). Koulutuksen kautta pystyt lisäämään osaamistasi luontoliikuntaohjauksesta, retkeilystä sekä luontoliikunnan ohjelmapalveluista. Aiempaa kokemusta liikunnanohjauksesta tai retkeilystä ei tarvita. Koulutus koostuu neljästä (3 vrk pituisesta) lähijaksosta ja on kestoltaan noin 4-6 kk. Yksi lähijakso vietetään kokonaan maastossa retkeillen.

Koulutus on Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon yksi valinnaisista tutkinnonosista (Liikunnan ohjelmapalvelussa toimiminen 30 osp), jonka suorittamalla hankit liikunta-alan ammatillista osaamista, josta on hyötyä monella alalla. Koulutuksen käytyäsi voit hakeutua opiskelijaksi vaikka koko tutkinnolle.

“Opettajat ja ohjaajat olivat osaavia ja ammattitaitoisia, kurssista jäi hyvä fiilis Tanhuvaarasta ja se motivoi liikkumaan entistä enemmän luonnossa.” -Tanhuvaara OUTDOORS1-kurssilainen

Tanhuvaara OUTDOORS – luontoliikuntaohjauskoulutus

Pääkouluttaja

Toni Kotro
Tanhuvaara OUTDOORS – luontoliikuntaohjauskoulutus
“Olen Toni Kotro ja toimin Tanhuvaarassa liikunnanopettajana. Opetuksiini kuuluu mm. terveysliikunta, liikuntaneuvonta sekä luontoliikunta. Kokemukseni luontoliikunnasta alkaa lapsuudestani ja partio-ajoista. Vapaa-ajallani harrastan mm. luontoliikuntaa, erityisesti kiipeilyä. Kiipeilystä minulta löytyy kokemusta boulderoinnista vuoristokiipeilyyn. Luontoliikunnassa hienointa on etsiä uusia, mielenkiintoisia kohteita. Monesti huomio kiinnittyy luonnossa isoihin kallioihin tai kiviin sekä virtaaviin jokiin ja puroihin. Vinkkinä retkeilyä aloittaville on, että huolehdi säänmukaisesta vaatetuksesta sekä pidä aina jotain hyvää syötävä (esim. herkkuja) mukanasi :)”
-Toni

Tietoa luontoliikunnasta ja terveysvaikutuksista
Luontoon.fi – Luonto houkuttelee liikkumaan

Seuraava koulutus alkaa helmikuussa 2025

Lähijaksot

7.-9.2.2025

7.-9.3.2025

9.-11.5.2025

6.- 8.6.2025

Koulutuksen hinta
375 €

Opistolla on mahdollista majoittua ja ruokailla lähijaksojen aikana.

Majoitus- ja ruokailuhinnat (sis. alv)

2-3hh (Rivitalo) 39,50 €/vrk/hlö, sis. aamiainen

1hh lisä 35€/vrk
Lounas / päivällinen: 8,90 €/hlö

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, ota yhteys:
tutkinnonosa vastaava/-opettaja toni.kotro@tanhuvaara.fi tai p. 040 523 1150

tai

koulutuspäällikkö arja.laine@tanhuvaara.fi tai p.  050 572 7348

Hae koulutukseen täältä