CSGO

E-urheilu

Tanhuvaaran Urheiluopistolle on myönnetty e-urheilun kehittämishankkeet.
Hankeajat 1.10.2021-31.8.2023 sekä 1.11.2021-30.6.2022.

Tanhuvaaran Urheiluopisto järjestää CS:GO valmentajakoulutukseen, jota vetävät kokeneet kouluttajat! Etsimme mukaan valmentajien lisäksi myös valmennusta etsiviä joukkueita. Ensimmäinen koulutus järjestetään 3.8.-2.10.2022 ja seuraavat talvella 2022-2023 sekä keväällä 2023. Koulutus on täysin ilmainen poislukien lähiviikonlopun kustannukset. Pääsääntöisesti etsimme mukaan valmentajia Itä-Suomen alueelta, mutta joukkueet voivat tulla mistä päin Suomea tahansa. Lisätietoja koulutuksesta löydät TÄÄLTÄ!

Hotel Kaartilan alakertaan rakentuva pelitila on valmis, tutustu tilaan tästä

Hankkeen tavoitteet

Hankkeilla pyritään kehittämään e-urheilun valmennus- ja harrastustoimintaa Etelä-Savon alueella. Laajemman hankkeen tarkoituksena on tuottaa opas, joka auttaa kehittämään e-urheilutoimintaa alueella sekä tarjoamaan mahdollisuuden pelata ohjatusti pelitilassa.

Hankkeessa on tavoitteena luoda Etelä-Savoon e-urheiluvalmennuksen huippuosaamisen keskittymä, joka tarjoaa valmennuskoulutuksen ja valmennuksen palveluita. Lisäksi Itä-Suomeen synnytetään verkostoja e-urheilun parissa toimivien tahojen välille, tuetaan alueellista e-urheilutoimintaa, vahvistetaan alueellisten toimijoiden e-urheilun valmennusosaamista ja luodaan uusia harrastus- ja työllistymismahdollisuuksia e-urheilusta kiinnostuneille.

Toisen hankkeen tavoitteena on rakentaa pelitila, joka mahdollistaa e-urheilun valmennus- ja harrastustoimintaa Tanhuvaaran Urheiluopistolla.

Rahoitus

Hankkeiden päätoteuttajana toimii Tanhuvaaran Urheiluopisto.
Hankkeiden rahoittajina toimivat Etelä-Savon maakuntaliitto Euroopan aluekehitysrahastosta sekä Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus  Euroopan sosiaalirahastosta.

Tutustu hankkeeseen tästä

Hanketyöntekijöiden yhteystiedot:

Projektipäällikkö/E-urheilun asiantuntija
Toni Andersson
puh. 044 7329041
toni.andersson@tanhuvaara.fi