Erasmus+ kansainväliset työelämäjaksot

Haaveena työskennellä ulkomailla?

Maailmalle suuntaavalle on tarjolla työharjoittelu vaihtoehtoja liikunnanohjauksen parissa. Pääset tutustumaan maan kulttuuriin ja ihmisiin aivan eri tavalla kuin tavallinen turisti. Erasmus+ hankerahoituksen avulla ulkomaille matkustaminen ja työssäoppiminen on ainutlaatuinen mahdollisuus.

Ulkomaille työharjoitteluun voi hakea aluksi lyhyiksi jaksoiksi kauttamme. Ulkomailla työskentely on hyvin arvostettua työnhakutilanteessa. Työnantajat nostavat listalle korkeammalle melkein automaattisesti ne, jotka ovat olleet työharjoittelussa tai töissä toisessa maassa.

Tanhuvaaran urheiluopistolle on myönnetty lukuvuosiksi 2017-2019 Erasmus+ tukirahaa kansainvälisiin työssäoppimisvaihtojaksoihin.

Tanhuvaaran urheiluopiston LPT-koulutuksen tavoitteena on tarjota opiskelijoilleen työssäoppimispaikkoja ulkomaisissa yhteistyökumppani yrityksissä. Tällä pyrimme vastaamaan nykypäivän vaatimuksiin joissa ammatillisessa koulutuksessakin painotetaan entistä enemmän kielitaitoa, sosiaalisia taitoja, vieraiden kulttuurien ja muiden maiden työelämän tuntemusta. Liikuntaneuvojillakin on hyvä mahdollisuus työllistyä valmistumisen jälkeen myös ulkomaille joten haluamme tukea tätä mahdollisuutta.

Yhteistyökumppaniyrityksien verkostolla pyrimme helpottamaan opiskelijoiden tietä päästä suorittamaan kansainvälistä työssäoppimisjaksoa. Lisäksi tällä takaamme työssäoppimispaikkojen korkean laadun. Haluamme toimia kansainvälisten työssäoppimisjaksojen järjestämisessä organisoidusti ja opiskelijaa tukien.

Tavoitteinamme on muun muassa:

  • Lisätä yhteistyökumppaneidemme verkostoa ja opiskelijoidemme kansainvälisyyttä
  • Vastata opiskelijoidemme kiinnostukseen kansainvälisyydestä
  • Noin 5-8 henkilöä suorittaa kansainvälisen työssäoppimisjakson lukuvuosittain

Tanhuvaaran urheiluopiston LPT-koulutuksen kansainvälisyys asioista vastaa ja koordinoi liikunnanopettaja Antti Lappalainen.

Tanhuvaaran Urheiluopiston työssäoppimisjaksojen kansainväliset yhteistyökumppanit:

M.N EduGate
Pafos, Kypros

Education and Mobility
Bilbao & Fuerteventura Spain

Sofia-opisto
Fuengirola, Malaga, Spain
Toiminnanjohtaja Minna Kantola

Liikuntamatkat Finland Oy
Leirikoulut ja urheiluleirit Italiassa
Toiminnanjohtaja Jouni Parkkali

Eurocamp s.r.l.
Urheiluleirit Italiassa
Cesenatico, Italy
Toiminnanjohtaja Luca Noferini