Hirsihuvila nykyajan mukavuuksilla

Villa Vuorela on suunniteltu kahdeksalle hengelle, nykyajan loma-asumisen tarpeet huomioon ottaen. Huvilassa on olohuone, keittiö, 2 makuuhuonetta, joista toisessa parisänky, 2 wc:tä, saunatilat ja lisäksi iso parvi, jossa 4 vuodetta. Huvilan vierestä löytyy ranta, joka soveltuu lapsille. Terassi kiertää osan huvilaa. Ei lemmikkieläimiä.

Noin parin minuutin kävelymatkan päässä on Tanhuvaara Sport Resortin vastaanotto, kahvila ja ravintola. Myös monipuoliset liikuntapalvelut ovat käytettävissä. Huvilan asiakkaat voivat veloituksetta käyttää yleisövuoron aikaan matkailukeskuksen kuntosalia. Urheilukylpylä Sport Span:n käyttö – 50 % normaalihinnoista. Tiedustele varauksen yhteydessä lisätietoja muista lisämaksullisista liikuntamahdollisuuksista!

Mökki on asiakkaan käytettävissä pääsääntöisesti tulopäivänä klo 16.00 alkaen ja lähtöpäivänä mökin luovutus klo 12.00.
Vuokrauksen aikana asiakas vastaa itse siivouksesta, vuokrauksen päättyessä siivouksesta vastaa Tanhuvaara. Jos mökkiä ei ole jätetty ns. normaaliin asumiskuntoon, voidaan asiakkaalta periä lisäsiivousmaksu 150 euroa.

Kuvia huvilasta

Katso varaustilanne ja hinnat täältä >>

Vuokrausehdot

Tanhuvaaran Urheiluopisto noudattaa loma-asuntopalvelusten tilaamisessa, varaamisessa ja varattujen palvelusten peruuttamisessa seuraavia ehtoja.

Varausehdot: Villa Vuorelan varaus_ja peruutusehdot 19.5.2021 alk.

    Majoitustiedustelu

    Pyydä tarjous allaolevalla lomakkeella. Asiakaspalvelijamme on sinuun yhteydessä ja vahvistaa varauksesi sähköpostitse.

    Valitse majoitus    Varaajan yhteystiedot


    Lisätiedot