Senioreille

Aina Parhaassa Iässä -lomia järjestetään Tanhuvaarassa ympäri vuoden, joille kuka tahansa voi ilmoittautua. Tai voitte tilata omalle ryhmälle suunnitellun loman, jossa ryhmä voi vaikuttaa ohjelman muodostumiseen (mm. eläkeläisjärjestöt, kansanterveysjärjestöt, harrastajaryhmät, eri ammattiryhmien seniorit).

Aina Parhaassa Iässä –kursseilla osallistujat saavat ohjausta ja neuvontaa ikääntyvien hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämiseen liikunnan avulla. Tarjoamme asiakkaalle iloa ja virkistystä sekä mukavaa yhdessäoloa!

Tanhuvaara tarjoaa liikuntapalveluiden osalta hyvät mahdollisuudet, sillä tarjolla on paljon esteettömiä ja turvallisia liikkumismahdollisuuksia, ammattitaitoista ohjattua liikunta- ja viriketoimintaa sekä laadukkaat majoitus-, ravitsemus- ja hyvinvointipalvelut.

Liikuntatuokiot on lähtökohtaisesti suunniteltu niin, että ne tukevat ihmisen terveyskunnon ja toimintakyvyn edistämistä, jolloin liikunta on monipuolista. Apuna on käytetty ikääntyvien terveysliikuntasuosituksia. Näin ollen ohjelmissa vaihtelevat eri liikuntamuodot tarjoavat virikkeitä kestävyyskunnon, tuki- ja liikuntaelimistön kunnon sekä motorisen kunnon kehittämiseen niin sisällä kuin ulkonakin.

Kursseillamme on mahdollisuus erillismaksusta henkilökohtaisiin terveys- ja kuntomittauksiin mm. InBody-kehonkoostumusmittaus sekä hyvinvointipalveluihin mm. hieronta ja erilaiset hoidot.

Aina Parhaassa Iässä -lomat Tanhuvaarassa koostuvat:

  • hemmottelevista täysihoidoista
  • turvallisesti ohjatusta lempeästä terveysliikunnasta
  • yhdessäolosta samanhenkisten seurassa
  • luonnonrauhasta
  • rentoutumisesta kylpylässä

Aina Parhaassa Iässä-lomien esimerkkiohjelmia lomien kestosta riippuen:

Esimerkkiohjelma_3vrk

Esimerkkiohjelma_5vrk

Alla linkki aikuisten liikuntamenuun, josta Aina Parhaassa Iässä-lomien ohjelmat muodostetaan:

Liikuntamenu aikuisille

Alla näet seniorikurssit:

  • Ikivetreät 60+ verkkovalmennus

    29.90
  • Golfpaketti 2023