Lasten uimakoulut

Kuvaus

Alkeisuimakoulu 1 on tarkoitettu uimataidottomille ja pääsääntöisesti 5-8 –vuotiaille lapsille. Uimakoulussa harjoitellaan vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita sekä leikitään yhdessä uinnin ilosta nauttien. Uimakoulun tavoitteena on vahvistaa lapsen vedessä liikkumisen taitoja sekä saavuttaa noin 3-5 metrin uimataito.

Alkeisuimakoulu 2 on tarkoitettu pääsääntöisesti 5-8 –vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on, että lapsi osaa kellunnat, liu’ut ja sukeltamisen (ilman, että pitää nenästä kiinni) sekä uida noin 3-5 m. Uimakoulussa harjoitellaan vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita sekä leikitään yhdessä uinnin ilosta nauttien. Uimakoulun tavoitteena on saavuttaa 10 metrin uimataito vatsallaan ja selällään.

Torstaisin 13.1.-17.2.2022

Alkeisuimakoulu 1 klo 17.30-18.15
Alkeisuimakoulu 2 klo 18.15-19.00

 

Jatkouimakoulu 1 on tarkoitettu pääsääntöisesti 7-12-vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on, että lapsi osaa kellunnat, liu’ut ja sukeltamisen (ilman, että pitää nenästä kiinni) sekä uida alkeisuintitekniikoin vatsallaan ja selällään 10 metriä. Uimakoulussa harjoitellaan monipuolisesti vedessä liikkumista, sukeltamista, hyppäämistä, vesiturvallisuustaitoja ja kehitetään alkeisuintitekniikoita sekä leikitään ja pelataan yhdessä uinnin ilosta nauttien. Uimakoulun tavoitteena on 25m uimataito vatsallaan ja selällään. Opetus tapahtuu sekä isossa että pienessä altaassa.

Jatkouimakoulu 2 on tarkoitettu pääsääntöisesti 7-12-vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on, että lapsi osaa uida alkeisuintitekniikoin vatsallaan ja selällään 25 metriä. Uimakoulussa harjoitellaan monipuolisesti vedessä liikkumista, sukeltamista, hyppäämistä, vesiturvallisuustaitoja ja siirrytään alkeisuintitekniikoista opettelemaan varsinaisia uintitekniikoita sekä leikitään ja pelataan yhdessä uinnin ilosta nauttien. Uimakoulun tavoitteena on 50m uimataito eri uintitekniikoin. Opetus tapahtuu isossa altaassa.

Torstaisin 17.3.-21.4.2022

Jatkouimakoulu 1 klo 17.30-18.15
Jatkouimakoulu 2 klo 18.15-19.00

Uimakoulujen hinta 75€ /hlö / 6 kertaa

 

Junior Lifesaver kerho on tarkoitettu 8-12-vuotiaille uimataitoisille tytöille ja pojille. Kerhossa harjoitellaan pelastautumista ja toisen pelastamista ihan oikeasti, oikeilla välineillä ja oikeilla tekniikoilla. Ei tarvitse olla huippu-uimari, vaan tavallinen uimataito riittää. Harjoitteita tehdään leikkimielellä ja välillä kisaillen. Lue lisää https://www.suh.fi/toiminta/hengenpelastus/junior_lifesaver_-toiminta

Sunnuntaisin 30.1.- 20.2.2022 klo 15.30-16.15
Huom! Aloitusta siirretty viikolla!

Hinta 65€ / hlö / 4 kertaa

 

Uimakouluja ohjaa SUH:n uimaopettajatutkinnon suorittanut uimaopettaja ja uintivalmentaja Viivi Paasonen

 

Viivi Paasonen

”Olen Viivi Paasonen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Olen harrastanut kilpauintia 10 vuotta, jonka jälkeen kouluttautunut SUH:n päteväksi uimaopettajaksi sekä uinninvalvojaksi. Olen käynyt uinnin valmennuksen taso 1 koulutuksen ja syventänyt tieto-taitoani itsenäisellä opiskelulla. Myös avantouinti on tullut tutuksi SM- ja MM-tasolla.

Olen opettanut uintia eri-ikäisille jo opiskeluajoista lähtien. Tällä hetkellä toimin uinninopettajana ja liikunnanohjaajana Tanhuvaaran urheiluopistossa ja teen personal trainer valmennusta oman toiminimeni kautta.

Uinti on minulle tapa rentoutua ja antaa aikaa itselleni. Uinti vaatii keskittymistä sekä kärsivällisyyttä ja oikean uintitekniikan löydyttyä uinti muuttuu kevyemmäksi sekä taloudellisemmaksi. Uinti on hyvin tekninen laji ja vesi elementtinä tuo lisähaasteensa, joten opetustyyli ja –tavat katsotaan asiakaskohtaisesti, jotta oppiminen on mahdollisimman tehokasta.

Luonteeltani olen energinen ja rempseä, mutta vedessä ollessa rauhallisuus on tärkeää ja sitä korostankin jokaisella tunnilla. Haluan luoda tunneille rennon ilmapiirin jolloin mukaan voi osallistua ilman paineita, olkoon uintitaito mikä vain.

Tule oppimaan uutta ja kehittymään uimarina! Ota yhteyttä sähköpostilla viivi.paasonen@tanhuvaara.fi tai puh. 0407554842″

 

Lisätietoja
Arja Laine
050 5727 348

Viivi Paasonen
040 7554 842

 

Ilmoittautumiset
myynti@tanhuvaara.fi
Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen aloitusajankohtaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmään mahtuu max. 10 uimaria! Ryhmät toteutuvat 6:lla osallistujalla.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita seuraavat tiedot;

  • Uimarin nimi ja syntymäaika
  • Huoltajan nimi ja yhteystiedot (osoite ja puhelinnumero)

 

Vanhemman tulee huolehtia lapsi pukuhuoneessa ja suihkutiloissa sekä toimittaa lapsi henkilökohtaisesti ohjaajalle aina ennen tunnin alkamista. Vanhemman tulee ohjauksen aikana pysyä kylpylän läheisyydessä lasta odottamassa. Vanhemmat saavat vastaanotosta kenkäsuojukset ja kulkukortit.

Maksu tulee suorittaa ennen toista uimakoulukertaa Tanhuvaaran vastaanottoon. Jälkeenpäin laskutettaviin varauksiin lisäämme laskutuslisän.