Lasten uimakoulut

Kuvaus

Alkeisuimakoulu 1 on tarkoitettu uimataidottomille ja pääsääntöisesti 5-8 –vuotiaille lapsille. Uimakoulussa harjoitellaan vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita sekä leikitään yhdessä uinnin ilosta nauttien. Uimakoulun tavoitteena on vahvistaa lapsen vedessä liikkumisen taitoja sekä saavuttaa noin 3-5 metrin uimataito.

Alkeisuimakoulu 2 on tarkoitettu pääsääntöisesti 5-8 –vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on, että lapsi osaa kellunnat, liu’ut ja sukeltamisen (ilman, että pitää nenästä kiinni) sekä uida noin 3-5 m. Uimakoulussa harjoitellaan vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita sekä leikitään yhdessä uinnin ilosta nauttien. Uimakoulun tavoitteena on saavuttaa 10 metrin uimataito vatsallaan ja selällään.

Alkeisuimakoulut torstaisin 9.9.-14.10.2021

Alkeisuimakoulu 1 klo 17.30-18.15 HUOM! Lisäryhmä Alkeisuimakoulu 1 tiistaisin 7.9.-12.10. klo 17.00-17:45
Alkeisuimakoulu 2 klo 18.15-19.00

Jatkouimakoulu 1 on tarkoitettu pääsääntöisesti 7-12-vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on, että lapsi osaa kellunnat, liu’ut ja sukeltamisen (ilman, että pitää nenästä kiinni) sekä uida alkeisuintitekniikoin vatsallaan ja selällään 10 metriä. Uimakoulussa harjoitellaan monipuolisesti vedessä liikkumista, sukeltamista, hyppäämistä, vesiturvallisuustaitoja ja kehitetään alkeisuintitekniikoita sekä leikitään ja pelataan yhdessä uinnin ilosta nauttien. Uimakoulun tavoitteena on 25m uimataito vatsallaan ja selällään. Opetus tapahtuu sekä isossa että pienessä altaassa.

Jatkouimakoulu 2 on tarkoitettu pääsääntöisesti 7-12-vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on, että lapsi osaa uida alkeisuintitekniikoin vatsallaan ja selällään 25 metriä. Uimakoulussa harjoitellaan monipuolisesti vedessä liikkumista, sukeltamista, hyppäämistä, vesiturvallisuustaitoja ja siirrytään alkeisuintitekniikoista opettelemaan varsinaisia uintitekniikoita sekä leikitään ja pelataan yhdessä uinnin ilosta nauttien. Uimakoulun tavoitteena on 50m uimataito eri uintitekniikoin. Opetus tapahtuu isossa altaassa.

Jatkouimakoulut keskiviikkoisin 3.11.-8.12.2021

Jatkouimakoulu 1 klo 17.30-18.15
Jatkouimakoulu 2 klo 18.15-19.00

Uimakoulujen hinta 75€ /hlö / 6 kertaa
Uimakouluja ohjaa SUH:n uimaopettajatutkinnon suorittanut ohjaaja Viivi Paasonen.

Lisätietoja
Arja Laine
050 5727 348

Viivi Paasonen
040 7554 842

Ilmoittautumiset
myynti@tanhuvaara.fi
Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen aloitusajankohtaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmään mahtuu max. 10 uimaria! Ryhmät toteutuvat 6:lla osallistujalla.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita seuraavat tiedot;

  • Uimarin nimi ja syntymäaika
  • Huoltajan nimi ja yhteystiedot (osoite ja puhelinnumero)

Muistathan mainita, kumpaan ryhmään haluat ilmoittautua, kiitos!

Vanhemman tulee huolehtia lapsi pukuhuoneessa ja suihkutiloissa sekä toimittaa lapsi henkilökohtaisesti ohjaajalle aina ennen tunnin alkamista. Vanhemman tulee ohjauksen aikana pysyä kylpylän läheisyydessä lasta odottamassa. Vanhemmat saavat vastaanotosta kenkäsuojukset ja kulkukortit.

Maksu tulee suorittaa ennen toista uimakoulukertaa Tanhuvaaran vastaanottoon. Jälkeenpäin laskutettaviin varauksiin lisäämme laskutuslisän.

Keväällä tulossa! Junior Lifesaver kerho on tarkoitettu 8-15-vuotiaille uimataitoisille tytöille ja pojille. Siellä harjoitellaan pelastautumista ja toisen pelastamista ihan oikeasti, oikeilla välineillä ja oikeilla tekniikoilla.

Lue lisää! https://www.suh.fi/toiminta/hengenpelastus/junior_lifesaver_-toiminta