Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto – Personal Trainer!
Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto (Liikunnan osaamisala) on näyttötutkintopohjainen aikuisille suunnattu liikunta-alan koulutus, jonka voi suorittaa oman työn ohessa. Koulutus kestää noin vuoden ja se toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa hyödynnetään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Koulutus toteutetaan valtakunnallisten ePerusteiden mukaan.

Kenelle?

  • Sinulle, joka olet aikuinen ja kiinnostunut liikunta-alasta ja yrittäjyydestä
  • Sinulle, joka haluat kehittää omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, panostaa terveellisiin elämäntapoihin tai saada painavaa infoa oikeanlaisesta ravitsemuksesta
  • Sinulle, joka työskentelet työkykyä ylläpitävän toiminnan parissa
  • Sinulle, joka haluat käyttää liikuntaa oppimisen välineenä
  • Sinulle, joka olet kiinnostunut eri-ikäisten Personal Trainer -toiminnasta
  • Sinulle, joka haluat vaihtaa alaa

Miksi?

Tanhuvaara tarjoaa opiskelulle erinomaiset puitteet, Suomen kokeneimmat PT -kouluttajat sekä ylitsepääsemättömän hinta-laatusuhteen, joka sisältää halutessasi täysihoidon. Koulutus antaa Sinulle erinomaiset valmiudet Personal Trainerina -toimimiseen. Sen takaavat kouluttajien pyyteettömästi jakama tieto-taito sekä opetusta elävöittävät käytännön asiakasesimerkit elävästä elämästä.

tanhuvaaran urheiluopisto

Opiskelijoiden kokemuksia

”Opetuksen taso on laadukasta. Hyvää spekulaatiota!”
”Tanhuvaaran opiskeluilmapiiri on sosiaalinen ja lämminhenkinen.”
”Lähiopetusjaksoille on helppo ja mukava tulla. Yleisesti Tanhuvaarassa on ihanan rento ja positiivinen tunnelma, juuri sellainen kun liikunta-alalla pitääkin mielestäni olla! :)”
”Mikko on loistava kouluttaja. Tietää mistä puhuu ja innostus alaa kohtaa näkyy ja kuuluu!”

Lähijaksot ja kesto

Koulutus koostuu suunnitteluvaiheesta, lähi- ja etäjaksoista sekä ammattitaidon osoittamisesta näytöissä. Lähijaksot pidetään noin kerran kuussa Tanhuvaaran Urheiluopistolla. Koulutuksen laajuus on 150 osp (osaamispistettä) ja sen kesto on noin vuosi. Lähijaksot koostuvat seuraavista kokonaisuuksista:

  • Liikunnan toimintaympäristössä toimiminen
  • Aikuisten liikunnan edistäminen
  • Yksilöllinen liikunnan ohjaaminen (toteutus yhteistyössä Hyvinvointikoulun kanssa)
  • Liikuntayrittäjänä toimiminen

Tanhuvaara toteuttaa Personal Trainer – koulutuksen yhteistyössä Hyvinvointikoulun huippuammattilaisten kanssa! Hyvinvointikoulun sivuihin ja pääsee tutustumaan tästä.

Kouluttajat

Liikunnan ammattitutkinto koostuu monipuolisista lähijaksoista ja asiantuntevista kouluttajista. Kouluttajina toimivat mm. Ella Tanhuamäki (tutkintovastaava), Riitta Forsten-Astikainen (yrittäjyys), Mikko Törmälehto (Hyvinvointikoulu, PT), Lasse Seppänen (Hyvinvointikoulu, PT), Sofia Vesa (Hyvinvointikoulu, PT), Janne Mustonen (Hyvinvointikoulu, PT) sekä monet muut Tanhuvaaran ammattitaitoiset opettajat!

Hyvinvointikoulun kouluttajat omaavat yhteensä reilusti yli puolen vuosisadan kokemuksen sekä valmentamisesta että uusien Personal Trainereiden kouluttamisesta alalle. Yhteenlaskettuna puhutaan tuhansista valmennusasiakkaista ja alalle koulutetuista Personal Trainereista. Kouluttajat ovat käyttäytymisen muutoksen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rautaisia ammattilaisia ja alan esikuvia monelle. Katso tarkempi esittely Hyvinvointikoulun kouluttajista täältä.

Ulkomaille opiskelemaan?

Tutkintoa suorittaessa on myös mahdollista lähteä ulkomaille työssäoppimaan ja kartuttamaan kielitaitoa sekä uudenlaista osaamista liikunta-alalta. Olemme tehneet työharjoittelusopimukset mm. seuraaviin maihin ja kohteisiin: Portugali, Kanariansaaret, Kreikka, Skotlanti ja Norja. Opiskelijoidemme ulkomaan jaksot rahoittaa Opetushallituksen Erasmus+hanke, joten sinulle ei tule kuluja lentolipuista saatikka majoituksesta! Lue lisää kansainvälisistä työssäoppimisjaksoista täältä.

Haku on avattu! Haastattelupäivä kaikille hakijoille pe 28.5. Seuraava koulutus alkaa syyskuussa 2021.

LAT11 lähijaksot 2021-2022
13.-15.9.2021
11.-13.10.2021
15.-17.11.2021
13.-15.12.2021
17.-19.1.2022
14.-16.2.2022
21.-23.3.2022
18.-20.4.2022
23.-25.5.2022
13.-15.6.2022

Hinta
2 350 € täysihoidolla
1 980 € ilman täysihoitoa

Oppisopimusopiskelijoilla omat hinnat. Ole yhteydessä alueesi oppisopimuskeskukseen.

Hinta sisältää valmistavan koulutuksen, urheiluopistojen hyväksymän Personal Trainer koulutuksen, näyttötutkinnon suorittamisen, täysihoidon lähijaksojen aikana sekä Opetushallituksen näyttötutkintomaksun.

Jos kiinnostuit koulutuksesta, ota rohkeasti yhteyttä!
Tutkintovastaava Ella Tanhuamäki, 040 8223163, ella.tanhuamaki@tanhuvaara.fi

Hae opiskelemaan >>

Sport Spa

Hae mukaan täyttämällä alla olevan lomakkeen (sama lomake myös haku-sivustolla).