Tuntikuvaukset

Vauhdikasta ja tehokasta treeniä
Tunnit sopivat kaikille, jotka haluavat haastetta harjoitteluun.

Helppoa ja hauskaa
Näiltä tunneilta on helppo aloittaa kunnon kohotus. Harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Tunnit sopivat kaikille.

Keho ja mieli
Tuntien tavoitteena on kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiota, vartalon hallintaa ja liikkuvuutta. Tunnit sopivat kaikille.

———————————————————————————————————————————————————————

KUNTOSALICIRCUIT

Kehittää lihaskestävyyden lisäksi tehokkaasti hengitys- ja verenkiertoelimistöä. Sopii kaikille liikkujille aloittelijoista aktiivikuntoilijoihin. Tämä tunti on hyvä tapa aloittaa lihaskuntoharjoittelu, koska liikkeiden tekniikka opetetaan & liikkeet suoritetaan valvotusti.

CROSSTRAINING

Haastava tunti, jossa haastetaan sekä kestävyyttä, että voimaa. Tunti rakentuu toiminnallisten liikkeiden ympärille ja toteutetaan kiertoharjoitteluna intervalliharjoittelun tyyliin. Tunnilla käytetään erilaisia välineitä, kuten kahvakuulia, kuntopalloja, tankoja jne..    

TANHUFLOW

Virtaava ja energinen kehonhuoltotunti, jossa liikkeet ja asennot vaihtuvat yhtyen luonnolliseen hengitysrytmiin. Harjoitus kehittää erityisesti liikkuvuutta, tasapainoa ja tukilihaksia.

HIIT + CORE 

Hiit, eli high intensity interval training on erittäin tehokas intervallitunti, jossa pääset haastamaan omaa hengitys- ja verenkiertoelimistösi kuntoa. Hiitissä vuorottelevat kovatehoiset ja palauttavat osiot. Hiitin jälkeen siirrymme coreen, jossa kehitämme keskivartalon lihaskuntoa. 

KUNTOSALI 60+

Kehitetään monipuolisesti lihaskuntoa. Sopii kaikille niin aloittelijoista aktiivikuntoilijoihin, koska vastuksen saa määrätä itse ja ohjaaja opastaa liikkeiden oikeassa suoritustekniikassa.

VESIJUMPPA 60+

Tunnilla liikutaan musiikin tahdissa eri välineitä apuna käyttäen. Tunnit tapahtuvat pääsääntöisesti matalassa päässä.


AQUABOXING

Vauhdikasta ja monipuolista jumppaa sekä syvässä että matalassa päässä musiikin tahdissa. Tunnilla nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia oma kehoa ja veden vastusta hyödyntäen.

AQUATRAIN

Tehokas vesijumppatreeni. Tunnilla nostetaan sykettä intervalliosioilla. Jumppa tapahtuu sekä matalassa päässä että syvässä vedessä. Tunti sopii kaikenikäisille, -kokoisille, itseään haastaville kuntoilijoille. Tunnin tarkoituksena on kestävyyden ja lihaskunnon kehittäminen.