Tuntikuvaukset

Vauhdikasta ja tehokasta treeniä
Tunnit sopivat kaikille, jotka haluavat haastetta harjoitteluun.

Helppoa ja hauskaa
Näiltä tunneilta on helppo aloittaa kunnon kohotus. Harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Tunnit sopivat kaikille.

Keho ja mieli
Tuntien tavoitteena on kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiota, vartalon hallintaa ja liikkuvuutta. Tunnit sopivat kaikille.

———————————————————————————————————————————————————————

KUNTOSALICIRCUIT

Kehittää lihaskestävyyden lisäksi tehokkaasti hengitys- ja verenkiertoelimistöä. Sopii kaikille liikkujille aloittelijoista aktiivikuntoilijoihin. Tämä tunti on hyvä tapa aloittaa lihaskuntoharjoittelu, koska liikkeiden tekniikka opetetaan & liikkeet suoritetaan valvotusti.

CROSSTRAINING

Haastava tunti, jossa haastetaan sekä kestävyyttä, että voimaa. Tunti rakentuu toiminnallisten liikkeiden ympärille ja toteutetaan kiertoharjoitteluna intervalliharjoittelun tyyliin. Tunnilla käytetään erilaisia välineitä, kuten kahvakuulia, kuntopalloja, tankoja jne..    

TANHUFLOW

Virtaava ja energinen kehonhuoltotunti, jossa liikkeet ja asennot vaihtuvat yhtyen luonnolliseen hengitysrytmiin. Harjoitus kehittää erityisesti liikkuvuutta, tasapainoa ja tukilihaksia.

TANHUBIC

Vauhdikasta perusjumppaa hyvän musiikin tahdissa vaihtuvin teemoin. Tunti alkaa aerobisella osuudella, jota seuraa koko kehoa kuormittava lihaskunto-osuus. Tunti päättyy venyttelyihin.

HIIT + CORE 

Hiit, eli high intensity interval training on erittäin tehokas intervallitunti, jossa pääset haastamaan omaa hengitys- ja verenkiertoelimistösi kuntoa. Hiitissä vuorottelevat kovatehoiset ja palauttavat osiot. Hiitin jälkeen siirrymme coreen, jossa kehitämme keskivartalon lihaskuntoa. 

KUNTOSALITREENI 60+

Kehitetään monipuolisesti lihaskuntoa. Sopii kaikille niin aloittelijoista aktiivikuntoilijoihin, koska vastuksen saa määrätä itse ja ohjaaja opastaa liikkeiden oikeassa suoritustekniikassa.

VESIJUMPPA 60+

Tunnilla liikutaan musiikin tahdissa eri välineitä apuna käyttäen. Tunnit tapahtuvat pääsääntöisesti matalassa päässä.


AQUABIC

Vauhdikasta ja monipuolista jumppaa sekä syvässä että matalassa päässä musiikin tahdissa. Tunnilla nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia oma kehoa ja veden vastusta hyödyntäen, Tunnilla käytetään erilaisia välineitä tehostamaan ja tukemaan liikkeitä.

AQUATRAIN

Tehokas vesijumppatreeni. Tunnilla nostetaan sykettä intervalliosioilla. Jumppa tapahtuu sekä matalassa päässä että syvässä vedessä. Tunti sopii kaikenikäisille, -kokoisille, itseään haastaville kuntoilijoille. Tunnin tarkoituksena on kestävyyden ja lihaskunnon kehittäminen.

SENIORIJUMPPA 60+
Seniorijumppa sopii kaikille, jotka haluavat kehittää lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jossa pääpaino nivelten ja rangan liikkuvuudessa. Tunti jatkuu tasapaino ja lihaskunto-osioin vahvistaen erityisesti alaraajojen lihaksistoa. Tunti päättyy venyttelyihin.

Vijñāna-jooga
Vijñāna-jooga on kokonaisvaltainen joogasuuntaus, missä tuodaan joogan kaikki eri osa-alueet yhteen. Vijñāna-joogassa yhdistyvät meditaatio, hengitysharjoitukset ja asanaharjoitus sekä joogan filosofia. Asanaharjoitukset, jotka pääosin ovat klassisia asanoita, toteutetaan ”The Seven Vital Principles”-kehonhallintametodin avulla, jolloin liikkeet ovat kokonaisvaltaisia ja orgaanisia.
Vijñāna-jooga perustuu israelilaisen Orit Sen-Guptan oppeihin. Orit on ollut sekä Pattabhi Joisin ja Iyengarin viimeisiä yksityisoppilaita ja hän on laajasti opiskellut vanhoja joogatekstejä, joista hän on tuonut Vijñāna-joogaan ns. Vayu-harjoitukset, jotka yhdistetään sekä hengitys- että asanaharjoituksiin. Nämä tuovat harjoituksiin selkeämpää kehon linjausta ja voiman kohdentamista. Vijñāna -jooga sopii kaikille ja eikä aiempaa kokemusta joogasta tarvita.
Ohjaajana toimii Eira Kotoneva. Hänellä on n. 10 vuoden kokemus joogasta ja hän valmistui tammikuussa 2021 Vijñāna -joogan opettajaksi kolmivuotisesta, 800 h, joogaopettajakoulutuksesta Helsingistä Pohjoismaiden ensimmäisestä Vijñāna -joogakoulutuksesta.

Vijñāna-jooga – kahdeksan kerran opetuspaketti 22.9.-17.11. torstaisin klo 18.00-19.30 SPA-salissa. Hinta 120€/8krt. Ennakkoilmoittautuminen Tanhuvaaran vastaanottoon puh. 015 582 0000 tai info@tanhuvaara.fi Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia vähintään 6. HUOM! Yhden kerran voi tulla kokeilemaan kertamaksulla 15€/krt, ilmoittautuminen vastaanottoon.

Lisätietoja
Eira Kotoneva
puh. 044 3838 543