Uinnin yksityisopetus ja pienryhmät

Osasto:

Kuvaus

Yksityinen, henkilökohtainen uimaopetus koulutetun uimaopettajan kanssa sopii kaikenikäisille ja -tasoisille. Uimaopetuksen tavoitteena voi olla nykyisen uintitekniikan kehittäminen tai uinnin alkeistaitojen oppiminen. Tunti suunnitellaan asiakkaan aikataulujen, toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Tunnit voidaan pitää myös pariopetuksena tai pienryhmätunteina (3-5hlö). Tanhuvaarassa palveluista vastaa Viivi Paasonen Tmi.

 

Esimerkkejä, joille yksityisopetus on sopivaa:

Arat lapset ja nuoret
Vesipelko ilmenee mm. siten, että lapsi liikkuu hyvin varovaisesti vedessä eikä suostu sukeltamaan. Kun arka lapsi haluaa olla mukana uimakouluryhmässä, ylimääräinen yksityisopetus voi auttaa eteenpäin.

Tekniikkaa kaipaavat lapset
Joillekin lapsille koulu-uinti tuottaa stressiä, koska he eivät osaa uida kovin hyvin tai ollenkaan. Kun he oppivat tekniikkaa hieman paremmin, uintitunnitkin alkavat tuntua mukavilta. Lapsi voi olla esimerkiksi kiinnostunut uimaseuraan liittymisestä tai on jo uimaseurassa, mutta uimataito ei ole kovin hyvä. Tällöin vanhemmat voivat ottaa lapselleen tekniikkaopettajan, joka auttaa eteenpäin.

 

Alkeisopetusta kaipaavat aikuiset
Täsmäopetusta aikuisille, jotka haluavat oppia uimaan. Tavoitteena on veteen tottuminen ja pinnalla pysyminen sekä liukumisen ja uinnin alkeiden oppiminen.

Uintitekniikkaa kaipaavat aikuiset
Täsmäopetusta aikuisille, jotka haluavat hioa jotain tiettyä tekniikkaa (esim. vapaauinti tai rintauinti).

Triathlonistit
Yksityisopetuksessa lajia harrastavat saavat räätälöidyt vinkit sekä uintitekniikkaan että treeniin.

 

Hinnat

Yksityistunti 60min 69 €
Pariopetus 60min 119 €
Pienryhmä (3-5hlö) 60min 165 €

(Hinnat sisältävät spa sisäänpääsyt, opetuksen ja alv 24%)

 

 Paketti-hinnat

Yksityistunti 3x60min 189 €
Pariopetus 3x60min 299 €
Pienryhmä (3-5hlö) 3x60min 389 €

(Hinnat sisältävät spa sisäänpääsyt, opetuksen ja alv 24%)

Kysythän erillistä hintaa jatkuvalle uinnin kilpavalmennukselle.

Yhteydenotot

Viivi Paasonen
040 755 4842
viivi.paasonen@tanhuvaara.fi

 

Valmentaja

 

“Olen Viivi Paasonen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Olen harrastanut kilpauintia 10 vuotta, jonka jälkeen kouluttautunut SUH:n päteväksi uimaopettajaksi sekä uinninvalvojaksi. Olen käynyt uinnin valmennuksen taso 1 koulutuksen ja syventänyt tieto-taitoani itsenäisellä opiskelulla. Myös avantouinti on tullut tutuksi SM- ja MM-tasolla.

Olen opettanut uintia eri-ikäisille jo opiskeluajoista lähtien. Tällä hetkellä toimin uinninopettajana ja liikunnanohjaajana Tanhuvaaran urheiluopistossa ja teen personal trainer valmennusta oman toiminimeni kautta.

Uinti on minulle tapa rentoutua ja antaa aikaa itselleni. Uinti vaatii keskittymistä sekä kärsivällisyyttä ja oikean uintitekniikan löydyttyä uinti muuttuu kevyemmäksi sekä taloudellisemmaksi. Uinti on hyvin tekninen laji ja vesi elementtinä tuo lisähaasteensa, joten opetustyyli ja –tavat katsotaan asiakaskohtaisesti, jotta oppiminen on mahdollisimman tehokasta.

Luonteeltani olen energinen ja rempseä, mutta vedessä ollessa rauhallisuus on tärkeää ja sitä korostankin jokaisella tunnilla. Haluan luoda tunneille rennon ilmapiirin jolloin mukaan voi osallistua ilman paineita, olkoon uintitaito mikä vain.

Tule oppimaan uutta ja kehittymään uimarina! Ota yhteyttä sähköpostilla viivi.paasonen@tanhuvaara.fi tai puh. 0407554842″

Kun haluat antaa lahjaksi jotain erityistä – anna lahjaksi uimakoulun lahjakortti!