Personal Trainer -palvelut

Valitse itsellesi mieluisin paketti ja ota yhteyttä valmentajaan sähköpostilla tai puhelimitse. Valmentajan kanssa paketti muokataan juuri sinulle sopivaksi niin, että valmennus sisältää parhaiten tavoitteitasi tukevat sisällöt. Valmentajinamme toimivat liikuntaneuvojat ja personal trainer Viivi Paasonen Tmi ja Ville Kamppuri.

 

RIVAKKA -personal trainer –paketti 389 €

 • 2x inbody kehonkoostumusmittaus (valmennuksen alussa ja lopussa)

 • Yhden jakson treeniohjelmat ja päivittyvä viikko-ohjelma tavoitteisiin pohjautuen

 • 5 tapaamiskertaa (1h), lisätapaamiset 55€/krt

 • Puhelintuki

Voit yhdistää valmennukseen Tanhuvaaran sporttiklubi jäsenyyden -10% hintaan

RIVAKKA-valmennuksessa Personal Trainer auttaa sinut matkaan kohti omia tavoitteitasi liikunnan saralla. Saat selkeät ohjeet, joiden mukaan lähdet yhdessä valmentajasi kanssa luomaan liikunnalle vankan pohjan osaksi arkeasi. Valmennusta suositellaan 1-3kk ajalle

 

TOPAKKA -personal trainer –paketti 629 €

 • 2x inbody kehonkoostumusmittaus (valmennuksen alussa ja lopussa) sekä alkukartoituskeskustelu
 • Kahden jakson treeniohjelmat ja päivittyvä viikko-ohjelma tavoitteisiin pohjautuen
 • ravinto-ohjelman ja -vinkit
 • 6 tapaamiskertaa (1 h), lisätapaamiset 55 €/krt
 • Puhelintuki
 •  

Voit yhdistää valmennukseen Tanhuvaaran sporttiklubi jäsenyyden -10% hintaan

TOPAKKA-valmennuksessa Personal Trainer auttaa sinut matkaan kohti omia tavoitteitasi niin liikunnan kuin ravinnonkin osalta. Saat kaiken tarvittavan opin, mitä alkuun tarvitset. Valmentaja varmistaa, että treenisi ovat nousujohteisia ja kehityt toivomallasi tavalla. Lisäätte arkeesi muun hyvinvoinnin lisäksi myös maukkaan tavoitteitasi tukevan ruokavalion. Valmennuksen jälkeen voit jatkaa omatoimisesti hyvän startin jälkeen. Valmennusta suositellaan 2-4kk ajalle.

LUPSAKKA -personal trainer –paketti 989 €

 • 2x inbody kehonkoostumusmittaus (valmennuksen alussa ja lopussa) sekä alkukartoituskeskustelu
 • 3–4 jakson treeniohjelmat ja päivittyvä viikko-ohjelma tavoitteisiin pohjautuen
 • ravinto-ohjelman ja -vinkit
 • 10 tapaamiskertaa (1 h), lisätapaamiset 55 €/krt
 • Puhelintuki

Voit yhdistää valmennukseen Tanhuvaaran sporttiklubi jäsenyyden -10% hintaan

LUPSAKKA-valmennuksessa Personal Trainer varmistaa tavoitteesi saavuttamisen. Treeniohjelmia muokataan saavuttamasi kehityksen mukaan ja ravintopuoli laitetaan kuntoon pala palalta. Pidempi valmennus mahdollistaa sinulle uusien arjen rutiinien omaksumisen rauhallisesti, omassa tahdissasi. Valmennusta suositellaan 4-7kk ajalle.

Valmennuspakettien hinnat sisältävät valmennuksen, sisäänpääsyt Sport Spahan tai kuntosalille yhteisillä treenikerroilla sekä alv 24 %

Yksittäiset ohjatut treenit 60 €/krt

Tavoitteidesi mukaisesti suunniteltu ja ohjattu treeni. Ei sisällä harjoitusohjelmaa eikä vaadi sitovaa jatkuvuutta. Lisätietoja valmentajalta.

 

Harjoitusohjelmat alkaen 89€

Sisältää kartoituskeskustelun, kuntosali- tai kotitreeniohjelman (kirjallinen) ja treeniohjelman läpikäynti/ohjaus kuntosalilla. Lisätietoja valmentajalta.

 • 1x ohjaus + treeniohjelma (1-jakoinen) 89 €
 • 2x ohjaus + treeniohjelmat (1 tai 2-jakoinen) 145 €
 • 3x ohjaus + treeniohjelmat (1, 2 tai 3-jakoinen) 195 €  

Hinnat sisältävät valmennuksen, sisäänpääsyt Sport Spahan tai kuntosalille yhteisillä treenikerroilla sekä alv 24 %

Yhteydenotot
Viivi Paasonen Tmi
0407554842
viivi.paasonen@tanhuvaara.fi

 

Valmentaja

Viivi Paasonen

Olen Viivi Paasonen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Valmennustyylini on napakka mutta rennon rempseä. Valmennuksissa pyritään elämäntapamuutokseen ja tavoite on hankkia pitkäaikaisia tuloksia. Näitä saavutetaan monipuolisilla treeniohjelmilla sekä ravintovinkeillä jotka eivät vaadi esim. ruokien punnitsemista. Yhteistreenit joita pidämme valmennuksen aikana tuovat harjoitteluusi intoa ja uutta inspiraatiota.

Valmennus voi sisältää tavoitteidesi mukaan esim. juoksuohjelmaa, porrastreenejä, kuntosaliharjoittelua, toiminnallisempaa treeniä tai kehonhuoltoa. Mahdollisuus on myös uintitreeneihin jolloin laitetaan uintitekniikka kuntoon. Olen harrastanut uintia 10 vuotta ja sen jälkeen kouluttautunut uinnin opettajaksi sekä käynyt uinninvalmennuksen taso 1 koulutuksen, joten kuntouinti on myös mahdollista lisätä sinun harjoitusohjelmaan.

Valmennuspaketin loputtua sinulla on mahdollisuus jatkaa valmennusta esim. satunnaisilla tapaamisilla ja puhelintuella. Tällöin pystyn valmentajana olemaan mukana elämäntapamuutoksessasi ja takaamaan tuloksien etenemisen. Silloin myös treeniohjelmien päivittäminen käy helposti ja kehitys etenee toivotusti.

Muokataan valmennuspaketti sopivaksi ja edetään tahdissa joka sopii parhaiten sinun arkeesi. Opi uutta ja saa inspiraatiota tavoitteesi saavuttamiseksi!

Ota yhteyttä sähköpostilla  viivi.paasonen@tanhuvaara.fi tai puh. 0407554842