Tanhuvaara valmennus

Valmentaja

Haluatko työskennellä valmentajana?

Kiinnostaako sinua enemmän pelikirja kuin ilmaveivi? Jos sisälläsi on palo lähteä tavoittelemaan valmentajan uraa Tanhuvaaran Urheiluopisto tarjoaa siihen loistavat edellytykset. Meiltä löytyy osaamista aina olympiatason yksilöurheilijoiden valmennuksesta paikalliseen seuratoimintaan.

Opit urheiluvalmennuksesta sekä pystyt tukemaan urheilijan kokonaisvaltaista kehittymistä. Liikunta-alan tutkinto antaa valmiudet toimia valmennustehtävissä urheiluseuroissa, lajiliitoissa tai muissa liikunnan ja urheilun organisaatioissa sekä myös seuratoiminnan liikuntaneuvojana.

Seurayhteistyö paikallisten urheiluseurojen kanssa

Tanhuvaara tekee seurayhteistyötä jääkiekon parissa paikallisen Juniori Sapkon kanssa. Tanhuvaaran valmennuksen opiskelijat toimivat valmentajina Juniori Sapkolla. Opiskelijat saavat näin hyvää käytännön kokemusta valmentamisesta ja hyväksiluettua opintoja koulusta, mikä tarkoittaa vähemmän koulun penkillä istumista. Tutustu Juniori Sapkon toimintaan tästä.
Videoesittely opiskelijoista ja seuratoiminnasta katsottavissa tästä.

Jalkapallon puolelta seurayhteistyötä tehdään Juniori STPS:n kanssa. Juniori STPS on jalkapalloon erikoistunut seura, joka toimii Savonlinnassa ja sen ympäristökunnissa toimivien seurojen kanssa tiiviissä yhteistyössä. Yhteistyötä tehdään niin opintojen kuin yläkoululeiritystenkin kanssa. Tutustu STPS:n toimintaan tästä.

Hae mukaan!

Voit opiskella valmennuksen osaamisalaa osana Liikunnanohjauksen perustutkintoa (LPT)

Lue lisää liikunnanohjauksen perustutkinnosta (LPT) >>