Personal Trainer

Personal Trainer

Unelma-ammattina Personal Trainer?

Oletko luontainen tsemppari ja liikunta ja hyvinvointi kiinnostavat sinua kokonaisvaltaisesti? Personal Trainerin uralla pääset mukaan moniin mielenkiintoisiin muutostarinoihin, joista jotkut voivat olla jopa loppuelämän mullistavia. Personal Trainerin työ on mielenkiintoista ja siinä pääsee päivittäin yhdistelemään liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin osaamista monipuolisesti. Personal Trainerit eivät ole enää vain julkkiksille, vaan asiakkaina on nykyisin hyvin erilaisia ja eri kuntoisia asiakkaita, joista jokaisella on erilaiset tavoitteet. Siksi laadukkaalla ja monipuolisella koulutuksella on merkitystä, jotta saat varmasti hyvät eväät jatkoa varten.

Tanhuvaaran Urheiluopisto takaa varmasti laadukkaan Personal Trainer -koulutuksen Savonlinnassa sillä kaikki suorittaneet saavat virallisen Urheiluopistojen Personal Trainer -sertifikaatin josta on paljon hyötyä uralla.

Tanhuvaara toteuttaa Personal Trainer -koulutuksen yhteistyössä Hyvinvointikoulun huippuammattilaisten kanssa. Hyvinvointikouluun pääset tutustumaan tästä.


Hae mukaan!

Voit opiskella terveysliikunnan osaamisalaa osana Liikunnanohjauksen perustutkintoa (LPT) tai Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoa (LAT).

Lue lisää liikunnanohjauksen perustutkinnosta (LPT) >> Lue lisää liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta (LAT) >>