Ajankohtaista

Julkaisemme tällä sivulla ajankohtaisia uutisia liittyen Tanhuvaaran Urheiluopiston opiskeluun.

Opiskelijoille

Kirjautuminen moodleen: https://tanhuvaaraedu.mmg.fi/login/index.php
Kirjautuminen koulun sähköpostiin: https://outlook.live.com/owa/

SYYSLUKUKAUSI 2021
Uudet opiskelijat (LPT26) työssäoppimisjakso vkot 44-47. Muiden vuosikurssien työssäoppimisjaksot osaamisalakohtaisesti.
Syysloma vko 43
Joululoma 18.12.-9.1.2022. Koulu alkaa kaikilla loman jälkeen maanantaina 10.1. klo 12.

Jatkuva haku LPT

Jatkuva haku on tällä hetkellä suljettu. Ilmoitamme tällä sivustolla, jos avaamme haun uudelleen loppuvuodesta 2021. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ota yhteys koulutuspäällikkö Sami Huomaniin, sami.huoman@tanhuvaara.fi, p. 044 770 8185.

Korona-ohjeistus Tanhuvaaran opiskelijoille

Koulun puolesta huomioimme korona-tilanteen mm. porrastamalla lähiopetusviikot ryhmäkohtaisesti, porrastamalla ruokailuajat Tanhuvaarassa muihin asiakkaisiin nähden sekä huomioimalla turvavälit ja käsihygienian. Tärkeää on ilmoittaa sairastumisesta välittömästi luokanvalvojalle sekä lähteä viipymättä kotiin! Tämän jälkeen hakeudu koronatestiin kotipaikkakunnallasi.

Suositusten mukaan kouluun ei saa tulla sairaana, joten pienetkin flunssan oireet ovat syy jäädä kotiin. Seuraathan terveydentilaasi. Ole yhteydessä terveydentilastasi ryhmänohjaajaasi.

Koulussamme on voimassa alueellinen toisen asteen koulutuksen maskisuositus. Maskia tulisi käyttää aina yleisissä tiloissa liikuttaessa mm. tunnille siirryttäessä tai ruokalan jonossa.

Valtakunnalliset ja ajankohtaiset tiedotteet Koronaviruksesta THL:n sivuilta:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19