Ruskatango -argentiinalaisen tangon viikonloppu 4.-6.10.2024

310.00

Kuvaus

RUSKATANGO JÄLLEEN TANHUVAARASSA LOKAKUUSSA 2024!

Ruskatango viikonloppu on täynnä argentiinalaisen tangon taikaa, joka huipentuu iltaisin Milongaan!

Ruskatango viikonlopun ohjelmassa on erilaisia Argentiinalaisen tangon workshopeja, tanssitunteja ja kehonhuoltoa. Osallistujat jaetaan ryhmiin taitotasojen ja kiinnostuksensa mukaan ensimmäisenä päivänä. Lisäksi viikonlopun ohjelmassa on pe ja la iltana Milonga -tanssitapahtuma, mahdollisuus saunailtaan Tanhuvaaran rantasaunalla ja rentoutumista Sport Spassa.

Viikonlopun tanssiopettajina toimivat Silvia Colli & Fernando Serrano, Fernando Waisberg & Nadia Tapia ja Pasi & Maria Lauren.
Tapahtuman tangomusiikista vastaa DJ Jaana Hänninen

Ohjelma alkaa perjantaina 4.10. klo 16 tervetulotilaisuudella ja ryhmiin jakautumisella.
Ohjelma päättyy sunnuntaina 6.10. noin klo 15.30  lopputapaamiseen, jonka jälkeen on mahdollista vielä käydä rentoutumassa Tanhuvaaran Sport Spassa.

Tapahtuman järjestää kuopiolainen tanssiseura Tango Alegria ry

Ruskatango hinnat / majoitus:

Hotellimajoitus:
310,00 €/ henkilö/ 2hh
380,00 €/ henkilö/ 1hh

Rivitalomajoitus:
288,00 €/henkilö/ 2hh
358,00 €/henkilö/ 1hh

Caravan-majoitus 200,00 €/henkilö (sis.autopaikka, henkilömaksu + sähkö majoituksen osalta)
Ilman majoitusta 170,00 €/henkilö
Pelkkä milongaan osallistuja 15,00 €/henkilö
Lemmikkilisä 10 €/vrk

Hintaan sisältyy:

  • majoitus täysihoitoruokailuilla
  • ohjattu ohjelma
  • vapaa kuntosalin ja kylpylän käyttö yleisövuoroaikoina
  • Tango Alegrian palvelut sekä aamujumpan ohjaus.

Ilmoittautuminen 15.9.2024 mennessä:

Ilmoittaudu tästä

Huom! Ilmoittauduthan parin kanssa.

Lähetämme infokirjeen ja laskun n. 2-3 viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa sähköpostitse tai halutessasi postitse. Voit maksaa kurssimaksun myös verkkomaksuna (maksuturva) ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja & more information and reservations:
Tanhuvaaran myyntipalvelu
myynti@tanhuvaara.fi
044 715 0400

Laskutus- ja peruutusehdot

Laskutus-ja peruutusehdot

 

Tutustu viikonlopun opettajiin:

Fernando Serrano on argentiinalainen näyttelijä, muusikko ja ammattitanssija. Buenos Airesissa syntynyt Fernando kuvaa itseään termillä ”Porteño”, joka on espanjaa ja tarkoittaa ”satamakaupunki-ihmistä”.
Hän on matkustanut viidellä mantereella toimien argentiinalaisen tangon suurlähettiläänä vieden taidettaan mitä erilaisempiin paikkoihin.
Hän aloitti Buenos Airesissa näyttelijänä ja on matkustanut myöhemmin ympäri maailmaa ammattitangotanssijana. Lopulta hän asettui Italiaan, Bel Canton luvattuun maahan, kehittämään laulutaitoaan. Fernando on showmies, jolta luonnistuu niin tanssi, laulu kuin näytteleminen.
Viime vuosina hän on tehnyt intensiivistä työtä opettajana, tulkkina ja musiikintuottajana. Hiljattain hän on julkaissut levytuotannon ”El Tango que Faltaba” ja ”La vida es una milonga”, joka on esitetty yhdessä Buenos Airesin nykyisen musiikkikentän lahjakkaimpien nuorten kanssa.

Silvia Colli on argentiinalaisen tangon opettaja. Hän on suorittanut modernien vieraiden kielten tutkinnon ja puhuu viittä eri kieltä. Silvia on tanssinut argentiinalaista tangoa vuodesta 1996 useiden argentiinalaisten mestarien kanssa kuten Osvaldo Zotto & Lorena Ermocida, Custavo Naveira, Giselle Anne, Roberto Herrera, Carlos Gavito, Julio Balmaceda ja Corina de la Rosa.
Vuonna 2003 Silvia aloitti opetustyönsä tango-opettajana. Vuonna 2006 hän matkustaa ensimmäistä kertaa Tango Tourille Eurooppaan Chan Parkin kanssa, joka kääntää ja julkaisee kirjan ”Tango Zen” italiaksi. Vuodesta 2007 lähtien Sivila työskentelee argentiinalaisen tanssijan Jorge Firpon kanssa esiintyen Italiassa ja ulkomailla.

Vuonna 2009 Silvia Colli perusti Tango Allegria -tanssiyhdistyksen yhdessä Fernando Serranon kanssa. Heidän merkittävä taiteellinen yhteistyönsä on johdattanut tanssiyhdistyksen jäsenmäärän jatkuvaan kasvuun. Silvia ja Fernando ovat tunnettuva järjestämistään tangotapahtumista ja tanssimatkoista Italiassa ja muualla maailmalla.

 

Pasi ja Maria Laurén ovat Suomen kansainvälisesti arvostetuin argentiinalaisen tangon tanssipari. He ovat opettaneet jo vuosien ajan ympäri Eurooppaa ja ovat tunnettuja taitavasta, innostavasta ja lämminsydämisestä opetuksesta, jossa on jatkuvasti läsnä musikaalisuus, perustekniikka ja kehon luonnollinen käyttö. Opettamisen lisäksi he ovat koreografeja, tanssijoita ja DJ:tä. Pasi ja Maria käyttävät opetuksessaan mm. Aleksander-tekniikan liikeanalyysiä ja ammentavat inspiraatiota sekä uuden että vanhan sukupolven argentiinalaisilta maestroilta. He asuvat Tampereella, jossa he pitävät viikkotunteja La Fabrica del Tango – koulussaan yhdessä Arttu Artkosken ja Carina Quirogan kanssa

 

 

 

Fernando Waisberg syntyi Buenos Airesissa, missä hän aloitti myös tangoharrastuksen. Hän opiskeli liikunnanopettajaksi ja työskenteli myöhemmin ammatikseen eri ikäryhmien kanssa. Tänä aikana hän yhdisti saumattomasti kaksi intohimoaan – opettamisen ja tangon.
Viimeiset 12 vuotta Fernando on asunut ulkomailla, aluksi Suomessa, jossa hän opetti ja tanssi tangoa. Hänen vaikutusvaltansa laajeni eri Euroopan maihin ja Venäjälle. Viimeiset kuusi vuotta Aasiassa hän jatkoi osaamisensa jakamista opettamalla tangoa ja esiintymällä tangoesityksissä.
Suomessa ollessaan Fernando oli edelläkävijä tangoterapiaryhmissä Parkinsonin tautia ja aivohalvausta sairastaville opiskelijoille. Lisäksi hän oli Suomen tanssikuntoutusyhdistyksen perustajajäsen.

Nadia Tapia on tanssija, tanssinopettaja, sertifioitu GYROKINESIS®-menetelmän kouluttaja, yrittäjä ja kansainvälisen oikeuden tohtori (Helsingin yliopisto 2020). Hän on myös päätoimija Abrazo Tangon takana. Hän on tanssinut yli 16 vuotta ja osaa sekä johtaa että seurata ja opettaa molempia rooleja. Työssään hän tekee yhteistyötä eri tanssijoiden kanssa Suomessa ja ulkomailla. Hän on opettanut Chilessä, Ruotsissa, Virossa ja Suomessa, jossa hän tällä hetkellä asuu ja antaa säännöllisesti tunteja. Vuonna 2022 Nadia oli finaalissa Britannian argentiinalaisen tangon mestaruuskilpailuissa, jotka ovat edeltävät lajin MM-kisoja.

 

 

 

Viikonlopun DJ:t


Jaana Hänninen on yksi Suomen pitkäaikaisimmista tango-dj:sta. Hän on ollut vuosia aktiivinen toimija Kuopiossa ja harrastaa tangoa nykyisin Tampereella. Hän soittaa perinteistä argentiinalaista tangomusiikkia 1920-50 -luvuilta, pääasiassa eri puolilla Suomea mutta myös kansainvälisesti. Jaanan pyrkimyksenä joka kerralla hyvän tunnelman rakentaminen ja hyvä kontakti tanssijoihin.