Yleisurheilun piirileiritys 2023-2024

Kuvaus

Talvikauden 2023–2024 leiritys järjestetään itäisen alueen yhteisenä leirityksenä Tanhuvaaran Urheiluopistolla

Ensi kaudella 12-13-vuotiaiden sarjoissa kilpailevat (2011-2012-syntyneet) osallistuvat piirileireille, joissa harjoitellaan laji- ja harjoitetaitoja painottaen omaa lajiryhmää. 2010-syntyneet ovat tulevalla leirityskaudella alueleiri-ikäisiä. Ohjelmassa on kaikilla myös lajeja ja perusharjoituksia kaikista lajiryhmistä. Lisäksi kaikilla on ohjelmassa leiristä riippuen myös muita liikuntamuotoja, kuten telinevoimistelua ja palloilulajeja. Piirileireillä leiriläisten vanhemmat saavat myös hyvää opastusta nuorten yleisurheiluun liittyen ja heille myös järjestetään erillistä ohjelmaa leirin aikana!

Pääkouluttajana toimii Joni Jäntti

KESTÄVYYSJUOKSUT Elias Kortelainen
PIKAJUOKSUT/PITUUSSUUNTAISET HYPYT Nina Happonen, Aleksi Sairanen
KORKEUSSUUNTAISET HYPYT (korkeutta ja seivästä painottavat ryhmät) Jaakko Vainikainen, Samuli Nikkanen
HEITOT Tino Mäkelä
OTTELUT Mimosa Wirkkala

Leireille voivat osallistua myös yli 13-vuotiaat urheilijat, jotka eivät vielä halua siirtyä alueleireille!

Piirileirin lajiryhmät ovat: Pikajuoksut/pituussuuntaiset hypyt, kestävyysjuoksut, korkeussuuntaiset hypyt (ryhmä korkeutta ja ryhmä seivästä painottavasti), heitot (tarvittaessa erillinen ryhmä keihästä ja erillinen rinkilajeja painottaen) ja ottelut. Leiriläisten toivotaan olevan samassa lajiryhmässä kaikilla leireillä, mutta mikäli haluaa vaihtaa ryhmää kesken talven leirityksen, tulee siitä ilmoittaa pääkouluttajalle vähintään kaksi viikkoa ennen seuraavaa leiriä.

Piirileiritys on neljän leirin kokonaisuus, joten kun haet leireille, on olettamuksena se, että osallistut niistä kaikkiin. Mikäli et pääse jollekin leirille, tulee siitä erikseen ilmoittaa noin kaksi viikkoa ennen
kyseistä leiriä leirille laitetun kutsukirjeen ohjeiden mukaisesti. Sairastapauksissa on toimitettava terveydenhoitajan tai vastaavan todistus sairaudesta.

Kutsut lähetetään kaikille hakeneille sähköpostitse 2-3 viikkoa ennen jokaista leiriä. Kutsuissa on infoa tulevasta leiristä ja ohjeita valmentajien/vanhempien mukaantulolle. Jokainen piirileirillä oleva urheilija maksaa koko leirityskaudesta koulutusmaksun 20 €, jolla korvataan kouluttajien ja leirijärjestelyiden kuluja. Kouluttajamaksun suorittamisesta laitetaan ohjeistus loppuvuodesta.

 

Kykyleiritys 11-vuotiaille ja nuoremmille!

Piirileirien yhteydessä järjestetään 2013-2016-syntyneille suunnattu kykyleiritys. Kykyleiritys on myös piirileirien alaisuudessa. Kykyleireillä harjoitellaan monipuolisesti kaikkia yleisurheilun lajiryhmiä tasapuolisesti painottaen. Lisäksi ohjelmassa on muutakin yleisurheiluharjoitusten lisäksi.

 

Kykyleirillä valmentajina

  • Mikko Hietalahti,
  • Julia Fabritius
  • Roosa Rissanen
  • Tiia Nykänen

 

Leirien ajankohdat

  • 3.-5.11.2023
  • 15.-17.12.2023
  • 9.-11.2.2024
  • 19.-21.4.2024

 

Leirityksen hinta

  • 155 € /hlö/leiri

 

Leiritykseen hakeminen

Piirileiritykseen voivat hakea kaikki kilpaurheilusta motivoituneet nuoret yleisurheilijat. Hae leiritykseen 12.10.2023 mennessä Suomisportin kautta (linkki alla). Suomisportissa kirjaudu sisään, jotta ilmoittautuminen on mahdollista. A-luokan saavuttaneille urheilijoille lähetämme leirikutsun henkilökohtaisesti viimeistään lokakuun alussa.

Kykyleireille haku tapahtuu täysin vastaavasti kuin piirileireille. Lajiryhmää valittaessa valitse kohta: kykyleiri

Hae leiritykseen täällä >>

 

Lisätiedot


Joni Jäntti
050 543 8493
jonijantti@hotmail.com
(lomalla 11.-24.9.)