Kainulainen Pro Camp 2023

269.00

Kuvaus

Kainulainen Pro Camp on jokaisen junioripelaajan unelmaleiri ja on tarkoitettu vuonna 2010-2013-syntyneille tytöille sekä pojille. Kolmen päivän leirillä pääset harjoittelemaan ja opettelemaan salibandyn saloja yhdessä maajoukkueen huippupelaajien Justus ja Rasmus Kainulaisen kanssa! Valmennuksesta leirillä vastaavat Esport Oilersin ammattivalmentajat.

Myös maalivahdit saavat laadukasta opetusta leirin aikana ammattimaalivahtivalmentajan johdolla. Leirille tulevalla maalivahdilla tulee olla omat maalivahdin varusteet.

Tule mukaan maajoukkuetähtien seuraksi!

AJANKOHTA

Ti 6.6 – To 8.6. 2023 Tanhuvaaran urheiluopisto

HINTA
  • 269e / 3pv leiriviikko

Hinta sisältää: valmennuksen, täysihoidon (majoitus ja ruokailut), Kainulainen Pro Camp -tuotepaketin ja hauskaa oheisohjelmaa!

Huom. Leirillä yöpyminen ei ole pakollista, mutta hinta (269e) on sama kaikille, riippumatta siitä yöpyykö urheiluopistolla vai ei.

ILMOITTAUTUMINEN
ilmoittaudu >>

Huom! Yhdelle leiriviikolle mahtuu enintään 54 kenttäpelaajaa ja 6 maalivahtia.

LEIRIOHJELMA JA SISÄLTÖ

Leirin runko-ohjelma ja sisältö tulee koostumaan lajiharjoituksista, oheisharjoituksista, luennosta ja muusta hauskasta oheisohjelmasta, kuten uimisesta, saunomisesta, makkaranpaistosta yms.

Leirille saapuminen tapahtuu leirin alkamispäivänä arviolta klo 13 maissa ja leiri päättyy leirin päätöspäivänä noin klo 15.

Tarkka leiriohjelma sekä tarkemmat tiedot leiristä lähetetään leiriä edeltävällä viikolla.

MUU YLEISINFO
  • Varusteiksi leirille mukaan tarvitsee omat lajiharjoitus- ja ulkoliikuntavarusteet, juomapullon, hygieniavälineet sekä uintivarusteet.
  • Leiriläiset ovat vakuutettu tapahtuman järjestäjän toimesta.
LISÄTIETOA

Eemeli Kyllönen, Kainulainen Pro Camp leirivastaava

Sähköposti: eemeli.kyllonen@esport.fi

Puhelin: 0400647093