Yläkoululeiritykseen valituille

 

Saapuessasi Tanhuvaaraan, ilmoittaudu päärakennuksessa sijaitsevaan vastaanottoon. Vastaanotosta saat itsellesi huonekortin, jolle on ladattu myös leirin ruokailut sekä pääsy liikuntatiloihin. Vastaanotosta saat myös päivitetyn leiriohjelman. Huonekaveritoiveet on hyvä ilmoittaa ennakkoon (emma.oinonen@tanhuvaara.fi), samalla kun ilmoitat leirille osallistumisesta.

Lomakkeet

Kun sinut on valittu leiritykseen, tutustu huolellisesti alla oleviin tiedostoihin.

Yläkoululeiriohjeistus 2020-2021

Yläkoululeirityksen opiskeluasiat 2020-2021

 

Tulosta ja täytä Urheilijasopimus  ja tuo se mukanasi ensimmäiselle leirille. Tulosta myös Opiskelusuunnitelma ja ota mukaasi leirille. Poissaoloanomus tulee täytättää koululla ja toimittaa Tanhuvaaraan.

Urheilijasopimus 2020-2021

Opiskelusuunnitelma

POISSAOLOANOMUS

 

Covid-19 ohjeistus Tanhuvaaran asiakkaille

Koronavirukselle altistumista ja tartuntaa ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä

Jos sinulla on lieviäkään hengitystieoireita (esim. nuha/kurkkukipu) tai vatsaoireita (esim. ripuli/pahoinvointi), ÄLÄ SAAVU sairaana opistolle. Ota yhteyttä koronavirustestiä varten kotipaikkakuntasi terveydenhoitoon. Ilmoita asiasta Tanhuvaaran Urheiluopiston
vastaanottoon/myyntiin/vastaavalle ohjaajalle.

  • Kaikki oppilaitoksessa asioivat pesevät kätensä aina ulkoa sisälle tultaessa, aina ennen ruokailua, sekä aina aivastamisen tai yskimisen jälkeen, tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset.
  • Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin.
  • Jos käsienpesumahdollisuutta ei ole, käytetään käsihuuhdetta.
  • Aivastamisen tai yskimisen yhteydessä suun eteen laitetaan kertakäyttönenäliina, joka heitetään heti käytön jälkeen pois. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojataan suu kyynärtaipeella. Kädet pestään tämän jälkeen.
  • Itä-Savon sairaanhoitopiirin antaman (4.10.) laajan maskisuosituksen takia suosittelemme käyttämään maskia julkisissa tiloissa, erityisesti vastaanotossa asioidessanne. Maskin käyttöä emme suosittele liikuntatilanteessa yksilöllisiin terveysriskeihin vedoten.
  • Eri opiskelija- ja asiakasryhmien välisiä lähikontakteja vältetään erilaisissa siirtymätilanteissa.
  • Kurssien vapaa-ajalla pyritään välttämään turhia muiden ryhmien kesken tapahtuvia lähikontakteja.
  • Opiskelija- ja asiakasryhmät pitävät mahdollisuuksien mukaan riittävän turvavälin muihin ryhmiin ja henkilökuntaan, suositeltava turvaväli on noin 1-2 metriä.
  • Riskiryhmiin kuuluvat ovat tervetulleita kursseille oman harkintansa mukaan. Jos ohjeistuksessa joku asia askarruttaa, ota yhteyttä Tanhuvaaran Urheiluopiston vastaanottoon, puh. 015 582 0000

Pyydämme kaikkia opiston opiskelija- ja asiakasryhmiä noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Tanhuvaaran Urheiluopisto noudattaa viranomaisten antamia ajankohtaisia ohjeistuksia.