Infoa yläkoululeiritykseen valituille

Saapuessasi Tanhuvaaraan, ilmoittaudu päärakennuksessa sijaitsevaan vastaanottoon. Vastaanotosta saat itsellesi huonekortin, jolle on ladattu myös leirin ruokailut sekä pääsy liikuntatiloihin. Vastaanotosta saat myös päivitetyn leiriohjelman. Ilmoita huonekaveritoiveet kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiriä; (emma.oinonen@tanhuvaara.fi).

Lomakkeet

Kun sinut on valittu leiritykseen, lue huolellisesti alla olevat tiedostot läpi.

Yläkoululeiriohjeistus 2022-2023

Yläkoululeirityksen opiskeluasiat 2022-2023

Jokaisen urheilijan tulee tehdä urheilijasopimus ennen ensimmäiselle leirille tuloa. Urheilijasopimus tehdään sähköisenä. Huoltaja täyttää urheilijasopimuksen yhdessä urheilijan kanssa. Tärkeimmät säännöt ja toiminnan raamit löytyvät urheilijasopimuksesta.

Urheilijasopimukseen tästä>>

Urheilija voi käyttää leirinaikaisen vapaan anomiseen Tanhuvaaran poissaoloanomusta tai koulun omia sellaisia. Opiskelusuunnitelma täytetään ja otetaan leirille mukaan.

Opiskelusuunnitelma

POISSAOLOANOMUS

Covid-19 ohjeistus Tanhuvaaran asiakkaille

Koronavirukselle altistumista ja tartuntaa ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä

Jos sinulla on lieviäkään hengitystieoireita (esim. nuha/kurkkukipu) tai vatsaoireita (esim. ripuli/pahoinvointi), ÄLÄ SAAVU sairaana opistolle. Ota yhteyttä koronavirustestiä varten kotipaikkakuntasi terveydenhoitoon. Ilmoita asiasta Tanhuvaaran Urheiluopiston
vastaanottoon/myyntiin/vastaavalle ohjaajalle.

  • Kaikki oppilaitoksessa asioivat pesevät kätensä aina ulkoa sisälle tultaessa, aina ennen ruokailua, sekä aina aivastamisen tai yskimisen jälkeen, tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset.
  • Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin.
  • Jos käsienpesumahdollisuutta ei ole, käytetään käsihuuhdetta.
  • Aivastamisen tai yskimisen yhteydessä suun eteen laitetaan kertakäyttönenäliina, joka heitetään heti käytön jälkeen pois. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojataan suu kyynärtaipeella. Kädet pestään tämän jälkeen.
  • Maskin käytössä toimitaan viranomaisten suositusten mukaan.
  • Eri opiskelija- ja asiakasryhmien välisiä lähikontakteja vältetään erilaisissa siirtymätilanteissa.
  • Kurssien vapaa-ajalla pyritään välttämään turhia muiden ryhmien kesken tapahtuvia lähikontakteja.
  • Opiskelija- ja asiakasryhmät pitävät mahdollisuuksien mukaan riittävän turvavälin muihin ryhmiin ja henkilökuntaan, suositeltava turvaväli on noin 1-2 metriä.
  • Riskiryhmiin kuuluvat ovat tervetulleita kursseille oman harkintansa mukaan. Jos ohjeistuksessa joku asia askarruttaa, ota yhteyttä Tanhuvaaran Urheiluopiston vastaanottoon, puh. 015 582 0000

Pyydämme kaikkia opiston opiskelija- ja asiakasryhmiä noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Tanhuvaaran Urheiluopisto noudattaa viranomaisten antamia ajankohtaisia ohjeistuksia.