Valinnaiset tutkinnon osat

Elämysliikunnan ohjaaminen

Koe upea luonto sekä harjoittele erätaitoja kanssamme! Tanhuvaaran Urheiluopiston koulutuksen kautta pystyt lisäämään osaamistasi luontoliikunta ohjauksesta, retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta.

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa elämysliikunta kokonaisuuden sekä arvioida ja kehittää osaamistaan elämysliikunnan ohjaajana.

Ryhmäliikunnan ohjaaminen

Kouluttaudu ryhmäliikunnan monipuoliseksi ohjaajaksi. Koulutuksemme kattaa laajat ja monipuoliset ryhmäliikuntatuntien muodot mm. vesiliikunta, lihaskuntotunnit, crossfit, tanssi sekä kehonhuoltotunnit. Ryhmäliikunnanohjaajana voit toimia myös kuntosaliohjaajana sekä saat tietoa mentaali valmennuksesta.

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa ryhmäliikunnan ohjaustilanteen sekä arvioida ja kehittää osaamistaan ryhmäliikunnan ohjaajana.

Testaaminen ja harjoittelun ohjelmointi

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa testaus kokonaisuuden sekä arvioida ja kehittää osaamistaan testaajana ja harjoittelun ohjelmoijana.

Uinnin opettaminen

Opiskelija osaa suunnitella uinninopetuskokonaisuuden, toteuttaa uinninopetustilanteen, arvioida ja kehittää osaamistaan uinnin opettajana

Uimavalvojana toimiminen

Opiskelija osaa ylläpitää uintiin tarkoitettua ympäristöä, pelastaa vedestä ja antaa ensiapua, toimia asiakaspalvelutilanteessa uintiin tarkoitetussa ympäristössä sekä arvioida ja kehittää osaamistaan uimavalvojana.

Yritystoiminnan suunnittelu

Opiskelija osaa arvioida omia vahvuuksia ja osaamistaan, etsiä ja ideoida liiketoimintamahdollisuuksia, kehittää liikeidean ja laatia sille liiketoimintasuunnitelman, verkostoitua sidosryhmien kanssa sekä laatia yrityksen perustamiseen liittyvät asiakirjat.

Yksilöllinen liikunnan ohjaaminen (Personal Trainerina toimiminen)

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa elämäntapamuutokseen, tavoite ohjattuun harjoitteluun ja tavoite ohjattuun ravitsemukseen sisältyviä kokonaisuuksia. Opiskelija osaa arvioida ja kehittää osaamistaan Personal Trainerina.