Tanhuvaaran Urheiluopiston Liikunnanohjauksen perustutkintokoulutus uudistuu elokuussa 2024

Tanhuvaaran Urheiluopiston Liikunnanohjauksen perustutkintokoulutus uudistuu, kun monimuoto-opinnot käynnistyvät elokuussa 2024. Liikunnanohjauksen perustutkinnon suorittaminen päivätoteutuksena saa rinnalleen monimuoto-opiskelun koulutus- tai oppisopimuksella.

 ”Monimuotototeutus sopii kaikille liikunta-alasta kiinnostuneille sekä alanvaihtajille, jotka haluavat pohjakoulutuksen liikunta-alalta. Koulutus ei edellytä aiempaa osaamista liikunnanohjaustehtävistä, mutta aiemmasta kokemuksesta on hyötyä opinnoissa. Tärkeää on, että hakija on innostunut liikunnasta ja haluaa välittää liikunnan ilosanomaa eteenpäin” kommentoi Tanhuvaaran Urheiluopiston koulutuspäällikkö Arja Laine.

 Monimuotototeutuksessa oppi- tai koulutussopimuksella liikuntaneuvojaopintojen suorittamista varten hakevalla opiskelijalla tulee olla työpaikka, jossa oppiminen tapahtuu, sekä koulutustehtävään sitoutunut työnantaja.

Työelämässä oppimista täydennetään Tanhuvaaran Urheiluopiston oppimisympäristössä toteutettavilla opinnoilla.

 Tanhuvaaran Urheiluopiston rehtori, toimitusjohtaja Mika Tuononen korostaa monimuotototeutuksen tuomaa mahdollisuutta suorittaa opinnot työn ohessa, ja kommentoi uudistusta erinomaiseksi vaihtoehdoksi perinteisen päivätoteutuksen rinnalle; ” monimuotototeutus on erinomainen vaihtoehto opiskelulle, kun haluaa joustavuutta ja omaa suunnitelmallisuutta opintojen suorittamiseen sekä vähemmän paikkasidonnaisuutta”.

 Jokainen tutkinnon suorittanut saa monipuoliset valmiudet työllistyä liikunta-alalle käytännön liikunnanohjaustehtäviin, sekä liikuntaneuvojatutkinto antaa kelpoisuuden hakeutua jatko-opintoihin ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Hae sivulta

KURSSIT, LEIRIT & AKTIIVILOMAT