Personal Trainer -palvelut

Valitse itsellesi mieluisin paketti ja ota yhteyttä valmentajaan sähköpostilla tai puhelimitse. Valmentajan kanssa paketti muokataan juuri sinulle sopivaksi niin, että valmennus sisältää parhaiten tavoitteitasi tukevat sisällöt. Valmentajanamme toimii liikuntaneuvoja ja personal trainer Viivi Paasonen.

3 kk personal trainer –paketti 499 €

 • 2x inbody kehonkoostumusmittaus (valmennuksen alussa ja lopussa)

 • vaihtuvat viikko-ohjelmat tavoitteisiin pohjautuen

 • ravinto-ohjelma ja -vinkit

 • 6 tapaamiskertaa (1h), lisätapaamiset 55€/krt

 • Puhelintuki

  Voit yhdistää valmennukseen Tanhuvaaran sporttiklubi jäsenyyden -10% hintaan

6 kk personal trainer –paketti 799 €

 • 2x inbody kehonkoostumusmittaus (valmennuksen alussa ja lopussa)

 • vaihtuvat viikko-ohjelmat tavoitteisiin pohjautuen

 • ravinto-ohjelman ja -vinkit

 • 10 tapaamiskertaa (1h), lisätapaamiset 55€/krt

 • Puhelintuki

  Voit yhdistää valmennukseen Tanhuvaaran sporttiklubi jäsenyyden -10% hintaan

Yksittäiset ohjatut treenit 55€/krt

Tavoitteidesi mukaisesti suunniteltu ja ohjattu treeni. Ei sisällä harjoitusohjelmaa eikä vaadi sitovaa jatkuvuutta. Lisätietoja valmentajalta.

 

Harjoitusohjelmat alkaen 89€

Sisältää kartoituskeskustelun, kuntosaliohjelman (kirjallinen), kuntosaliohjelman läpikäynti/ohjaus kuntosalilla. Lisätietoja valmentajalta.

Yhteydenotot
Viivi Paasonen Tmi
0407554842
viivi.paasonen@tanhuvaara.fi

 

Valmentaja

Viivi Paasonen

Olen Viivi Paasonen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Valmennustyylini on napakka mutta rennon rempseä. Valmennuksissa pyritään elämäntapamuutokseen ja tavoite on hankkia pitkäaikaisia tuloksia. Näitä saavutetaan monipuolisilla treeniohjelmilla sekä ravintovinkeillä jotka eivät vaadi esim. ruokien punnitsemista. Yhteistreenit joita pidämme valmennuksen aikana tuovat harjoitteluusi intoa ja uutta inspiraatiota.

Valmennus voi sisältää tavoitteidesi mukaan esim. juoksuohjelmaa, porrastreenejä, kuntosaliharjoittelua, toiminnallisempaa treeniä tai kehonhuoltoa. Mahdollisuus on myös uintitreeneihin jolloin laitetaan uintitekniikka kuntoon. Olen harrastanut uintia 10 vuotta ja sen jälkeen kouluttautunut uinnin opettajaksi sekä käynyt uinninvalmennuksen taso 1 koulutuksen, joten kuntouinti on myös mahdollista lisätä sinun harjoitusohjelmaan.

Valmennuspaketin loputtua sinulla on mahdollisuus jatkaa valmennusta esim. satunnaisilla tapaamisilla ja puhelintuella. Tällöin pystyn valmentajana olemaan mukana elämäntapamuutoksessasi ja takaamaan tuloksien etenemisen. Silloin myös treeniohjelmien päivittäminen käy helposti ja kehitys etenee toivotusti.

Muokataan valmennuspaketti sopivaksi ja edetään tahdissa joka sopii parhaiten sinun arkeesi. Opi uutta ja saa inspiraatiota tavoitteesi saavuttamiseksi!

Ota yhteyttä sähköpostilla  viivi.paasonen@tanhuvaara.fi tai puh. 0407554842