Leirikoulu

Kuvaus

 

Leirikoulu joka muistetaan!

Tanhuvaara tarjoaa hyvät ja turvalliset puitteet liikunnallisen leirikoulun järjestämiseksi upeissa maisemissa, keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Vaikka luokkasi ei olisikaan erityisen liikunnallinen, meiltä löytyy kyllä mielekästä yhdessä tekemistä vaikka täysin ilman hikikarpaloitakin 🙂

Leirikoululaisten käytössä ovat monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntatilat uima- ja jäähalleineen, joten tekemistä löytyy taatusti ympäri vuoden, eikä koskaan olla säiden armoilla. Leirikoulumme kasvattavatkin suosiotaan vuosi vuodelta ja voimme ylpeänä tarjota teille ikimuistoista leirikoulua Tanhuvaarassa, ihanien ohjaajiemme ohjauksessa!

Tanhuvaarasta löytyy mukavaa tekemistä myös talvista leirikoulua suunnitteleville. Talven aktiviteeteisssa mm. Talviseikkailu! Purnun rinne takaa myös kunnon vauhdit pulkka- ja stigakisoihin.
Hyödynnä talvikauden edullinen hinnoittelu ja varaa leirikoulusi jo vaikka loppuvuoteen!

Urheilukylpylä-Sport Spa

Urheilukylpylästä  löytyy täysimittainen 4-ratainen allas, jossa hyppylauta. Pore- ja kylmävesiallas, sekä hyvinvointiallas hierontapisteineen, jossa + 32 asteinen vesi. Ja kunnon vauhdit otetaan tietenkin liukumäessä. Sport Spa tarjoaa leirikoululaisille paljon mukavaa touhuilua! Spa käytössä leirikoululaisille veloituksetta. Sport Spahan tutustut tästä

Leirikoulun varaaminen on helppoa ja vaivatonta!

Leirikoulun varaaminen on tehty meillä mahdollisimman helpoksi. Leirikoulupakettimme on valmis kokonaisuus, joka sisältää jo kaiken: majoitus viihtyisissä huoneissa, leirikoululaisille erinomaisesti maittava oman ravintolamme ruokatarjonta (aamiainen, lounas, päivällinen sekä myös iltapala) sekä monipuolinen ja runsas ohjelmatarjonta. Ja mikä parasta, kaikki varaukset hoituvat ilman turhaa vatulointia samasta paikasta! Helppoa, eikö?

Leirikoulun ohjelma

Pirteät ohjaajamme vastaavat monipuolisesta, huolella suunnitellusta leirikouluohjelmatarjonnasta, joka on täynnä elämyksiä ja liikunnan riemua. Omalla opettajalla on meillä aikaa  vähän hengähtääkin. Ohjelman pääsette muokkaamaan toiveidenne mukaiseksi. Valitsette vain haluamanne ohjelmavaihtoehdot, me kyhäämme ne ohjelmaksi, jota pääsette halutessanne vielä muokkaamaan.

Ohjelmaa voit valita Lasten ja nuorten liikuntamenu 2024

Tutustu esimerkkiohjelmiin;

Esimerkkiohjelma_1 vrk
Esimerkkiohjelma_2 vrk
Esimerkkiohjelma_3 vrk
Esimerkkiohjelma_4vrk

 

Mielenkiintoisia oheiskohteita

Savonlinnan ja ympäristökuntien lukuisat nähtävyydet tuovat oman lisänsä ikimuistoisen leirikoulun järjestämiseen. Tutustumassa voi käydä mm. Olavinlinnaan, Suomen metsämuseo Lustoon tai maailman suurimpaan puukirkkoon Kerimäellä. Kesäaikaan leirikouluun voi yhdistää myös maisemaristeilyn Savonlinnan saaristoon.

Suunnittelemme leirikouluohjelmat toiveidenne mukaan ja ohjattua toimintaa leirikouluun sisältyy 3 tuntia/päivä.

Ota yhteyttä:
Myyntipalvelu
myynti@tanhuvaara.fi
044 715 0400

 

Hinnat 2024
Hinnasto_leirikoulut 2024

Hinnat 2025
Hinnasto_leirikoulut 2025

Peruutusehdot
Laskutus-ja peruutusehdot

 

 

Leirikoulun majoitus

Kaikissa huoneissa suihku/wc  & liinavaatteet ja pyyhkeet.

Pyöreätorni
3 hengen huoneita, joihin saa lisäsängyn.
Sekä ylä- että alakerrassa keittiöllinen oleskelutila. Huoneita on pintaremontoitu  vuoden 2020 aikana.

Kaartila
36 x 2 hengen huonetta. Vuodetuolilla vuode kolmannelle.
Kaksi huonetta on yhdistettävissä väliovella. Huoneissa minikeittiöt, suihku & wc ja kuivauskaapit. Majoitusta Kaartilassa varattavissa vko 39-44 ja vko 8-13.

Rivitalo
17 x 2 hengen huonetta minikeittiöllä, joista 5 dublettihuoneistoa yhteisellä välitilan keittiöllä & suihku/wc tiloilla. Huoneisiin käynti ulkokautta. Huoneita on pintaemontoitu vuoden 2021 aikana.

 

 

Tiedustelu ja tarjouspyyntö