Leirikoulu

Kuvaus

 

Leirikoulu joka muistetaan!

Tanhuvaara tarjoaa hyvät ja turvalliset puitteet liikunnallisen leirikoulun järjestämiseksi upeissa maisemissa, keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Vaikka luokkasi ei olisikaan erityisen liikunnallinen, meiltä löytyy kyllä mielekästä yhdessä tekemistä vaikka täysin ilman hikikarpaloitakin 🙂

Leirikoululaisten käytössä ovat monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntatilat uima- ja jäähalleineen, joten tekemistä löytyy taatusti ympäri vuoden, eikä koskaan olla säiden armoilla. Leirikoulumme kasvattavatkin suosiotaan vuosi vuodelta ja voimme ylpeänä tarjota teille ikimuistoista leirikoulua Tanhuvaarassa, ihanien ohjaajiemme ohjauksessa!

Tanhuvaarasta löytyy mukavaa tekemistä myös talvista leirikoulua suunnitteleville. Talven aktiviteeteisssa mm. Talviseikkailu! Purnun rinne takaa myös kunnon vauhdit pulkka- ja stigakisoihin.
Hyödynnä talvikauden edullinen hinnoittelu ja varaa leirikoulusi jo vaikka loppuvuoteen!

Urheilukylpylä-Sport Spa

Urheilukylpylästä  löytyy täysimittainen 4-ratainen allas, jossa hyppylauta. Pore- ja kylmävesiallas, sekä hyvinvointiallas hierontapisteineen, jossa + 32 asteinen vesi. Ja kunnon vauhdit otetaan tietenkin liukumäessä. Sport Spa tarjoaa leirikoululaisille paljon mukavaa touhuilua! Spa käytössä leirikoululaisille veloituksetta. Sport Spahan tutustut tästä

Leirikoulun varaaminen on helppoa ja vaivatonta!

Leirikoulun varaaminen on tehty meillä mahdollisimman helpoksi. Leirikoulupakettimme on valmis kokonaisuus, joka sisältää jo kaiken: majoitus viihtyisissä huoneissa, leirikoululaisille erinomaisesti maittava oman ravintolamme ruokatarjonta (aamiainen, lounas, päivällinen sekä myös iltapala) sekä monipuolinen ja runsas ohjelmatarjonta. Ja mikä parasta, kaikki varaukset hoituvat ilman turhaa vatulointia samasta paikasta! Helppoa, eikö?

Leirikoulun ohjelma

Pirteät ohjaajamme vastaavat monipuolisesta, huolella suunnitellusta leirikouluohjelmatarjonnasta, joka on täynnä elämyksiä ja liikunnan riemua. Omalla opettajalla on meillä aikaa  vähän hengähtääkin. Ohjelman pääsette muokkaamaan toiveidenne mukaiseksi. Valitsette vain haluamanne ohjelmavaihtoehdot, me kyhäämme ne ohjelmaksi, jota pääsette halutessanne vielä muokkaamaan.

Ohjelmaa voit valita Lasten ja nuorten liikuntamenu 2023-2024

Uutuus – Vesi-zorbing!

Halkaisijaltaan 2,2-metrinen Zorb-vesipallo, jossa vedenpitävä vetoketju. Pallon sisältä käsin on mahdollista astella, pyöriä, törmäillä kavereiden kanssa – turvallisesti veden päällä. Ohjaaja puhaltaa pumpulla pallon täyteen ilmaa, jolloin se myös pysyy pinnalla. Palloja hallitaan naruin rannalta. Voidaan käyttää järvessä sekä Sport Spassa.

Mielenkiintoisia oheiskohteita

Savonlinnan ja ympäristökuntien lukuisat nähtävyydet tuovat oman lisänsä ikimuistoisen leirikoulun järjestämiseen. Tutustumassa voi käydä mm. Olavinlinnaan, Suomen metsämuseo Lustoon tai maailman suurimpaan puukirkkoon Kerimäellä. Kesäaikaan leirikouluun voi yhdistää myös maisemaristeilyn Savonlinnan saaristoon.

Suunnittelemme leirikouluohjelmat toiveidenne mukaan ja ohjattua toimintaa leirikouluun sisältyy 3 tuntia/päivä.

Ota yhteyttä:
Myyntipalvelu
myynti@tanhuvaara.fi
044 715 0400

 

Hinnat 2024
Hinnasto_leirikoulut 2024

Peruutusehdot
Laskutus-ja peruutusehdot

 

 

Leirikoulun majoitus

Kaikissa huoneissa suihku/wc  & liinavaatteet ja pyyhkeet.

Hotellitason majoitus:

Pyöreätorni
3 hengen huoneita, joihin saa lisäsängyn.
Sekä ylä- että alakerrassa keittiöllinen oleskelutila. Huoneita on pintaremontoitu  vuoden 2020 aikana.

Kaartila
36 x 2 hengen huonetta. Vuodetuolilla vuode kolmannelle.
Kaksi huonetta on yhdistettävissä väliovella. Huoneissa minikeittiöt, suihku & wc ja kuivauskaapit. Majoitusta Kaartilassa varattavissa vko 39-44 ja vko 8-13.

Rivitalo
17 x 2 hengen huonetta minikeittiöllä, joista 5 dublettihuoneistoa yhteisellä välitilan keittiöllä & suihku/wc tiloilla. Huoneisiin käynti ulkokautta. Huoneita on pintaemontoitu vuoden 2021 aikana.

Asuntolatason majoitus:

Posse ja Pamaus – asuntolat

Nämä vanhimmat majoitusrakennuskaksoset ovat valmistuneet Papulankallion rantaan jo 1971.  Huoneisiin on uusittu v. 2018 uudet ilmanvaihtolaitteet ja lattiat, sängyt ja kalusteet, mutta rakennuksessa on kuitenkin jo vanhan rakennuksen tuntu, WC/kylppärit ovat pääasiassa alkuperäisessä kunnossaan.  Näissä identtisissä hostelleissa on molemmissa 10 x 2 hengen huonetta ja 1 x 4 hengen huone.  Huoneista kaksi dublettihuoneistoa. Lisäksi yksi 3 hengen lisähuone ilman omaa wc/kylppäriä. Vaikka asuntolassa elämisen jäljet jo tuntuvatkin, on se mukava oma kompakti rakennus vain omalle luokalle.

Majoitusrakennuksissa on yhteinen oleskelutila, josta avautuu maisema järvelle. Rakennuksien edessä kalliolla on nuotiopaikka. Katso lisää

 

Tiedustelu ja tarjouspyyntö