Uusi verkkopalvelu on julkaistu! Anna palautetta

By 11.3.2019 Ajankohtaista

Uudistimme verkkopalvelumme kokonaisvaltaisesti vastaamaan paremmin nykypäivän vaatimuksia ja tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Yhtenä päätavoitteista uudistuksella oli yhdistää Tanhuvaaran Urheiluopiston ja Tanhuvaara Sport Resortin palvelut saman sivuston alle ja tuoda palvelutarjontamme entistä monipuolisemmin esille yhdellä verkkosivustolla kaikille Tanhuvaaran asiakkaille. Matkailijoille suunnattu visittanhuvaara.fi tullaan sulkemaan ja jatkossa sen liikenne ohjautuu tälle sivustolle.

Verkkopalvelun tekniikka on kokonaan uudistunut ja se vastaa jatkossa entistäkin paremmin sähköisen kaupankäynnin haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Yhtenä merkittävimpänä uudistuksena on uusi sähköinen kauppapaikkamme, joka kokoaa kaikki kurssit, leirit ja aktiivilomat yhdelle sivulle selkeästi selattavaksi.

Entiseen sivustoon verraten on myös uudistettu käyttöliittymää, freesattu ilmettä, parannetaan hakukonenäkyvyyttä, huomioitu entistä paremmin mobiilikäyttäjät ja paljon muuta!

Palautteesi on meille tärkeä

Kehitystyö ei toki lopu uuden sivun julkaisuun, vaan tästä se vasta alkaa. Etkö löydä etsimääsi? Onko bitti jumissa? Vai hullaannuitko suunnattomasti? Haluamme kuulla mielipiteesi uudesta sivustosta, joten käy antamassa palautetta palautelomakkeen kautta. Niin risut kuin ruusut ovat tervetulleita.

Lähetä palautetta >>
KURSSIT, LEIRIT & AKTIIVILOMAT