Tanhuvaara Repovesi

Jatkuva haku

Liikunnanohjauksen perustutkinto (LPT) jatkuva haku

Liikunnanohjauksen perustutkinto on laajuudeltaan 180 osaamispistettä. Koulutus antaa pätevyyden ammatillista asiantuntemusta edellyttäviin liikunta-alan tehtäviin. Koulutus on maksuton.

Opiskelijoille kuuluu opiskelupäivinä maksuton opetus, majoitus sekä päivän pääateriat. Opiskelijanamme saat käyttää maksutta Sport Spa:n uinti- ja kylpyläosastoa, kunto- ja punttisalia sekä muita harjoittelupaikkoja esim. ensilumenlatua. Koulutus oikeuttaa hakemaan valtion opintotukea. Tutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tanhuvaaran Urheiluopisto tarjoaa sinulle loistavan opiskelu- ja liikunnan harjoitteluympäristön kauniissa luonto- ja järvimaisemissa lähellä Savonlinnan keskustaa. Tanhuvaaran liikunta-alan koulutukset valmentavat laaja-alaisesti erilaisiin liikunnan ammattitehtäviin. Tanhuvaara on yksi Suomen 11 urheiluopistosta. Urheiluopistot ovat koulutusorganisaatioita, huippu-urheilun valmennuskeskuksia ja koko kansan vapaa-ajan liikuntaharrastuksen keskuksia. Urheiluopistojen päätehtävänä on liikunnan ja hyvinvoinnin edistämisen ihmisen koko elämänkaaren ajan. Opiskelijanamme saat valmiudet toimia liikunnan ja hyvinvoinnin kouluttajana ja lähettiläänä.


Tervetuloa kouluttautumaan liikunta-alan ammattilaiseksi huippuammattilaisten ohjauksessa!

Jatkuva haku toimii opintopolun yhteishaun rinnalla hakuväylänä Tanhuvaaran Urheiluopiston liikunnanohjauksen perustutkintokoulutukseen. Yhteishaussa hakevat pääsääntöisesti peruskoulun päättävät hakijat. Muut hakeutuvat jatkuvan haun kautta (toisen asteen koulutuksen suorittaneet, lukio tai ammatillinen).

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Arja Laine, arja.laine@tanhuvaara.fi tai 050 572 7348.