Tanhuvaara Repovesi

Jatkuva haku

Liikunnanohjauksen perustutkinto (LPT) jatkuva haku

Liikunnanohjauksen perustutkinto on laajuudeltaan 180 osaamispistettä. Koulutus antaa pätevyyden ammatillista asiantuntemusta edellyttäviin liikunta-alan tehtäviin. Koulutus on maksuton.

Opiskelijoille kuuluu opiskelupäivinä maksuton opetus, majoitus sekä päivän pääateriat. Opiskelijanamme saat käyttää maksutta Sport Spa:n uinti- ja kylpyläosastoa, kunto- ja punttisalia sekä muita harjoittelupaikkoja esim. ensilumenlatua. Koulutus oikeuttaa hakemaan valtion opintotukea. Tutkinnon suorittaminen antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tanhuvaaran Urheiluopisto tarjoaa sinulle loistavan opiskelu- ja liikunnan harjoitteluympäristön kauniissa luonto- ja järvimaisemissa lähellä Savonlinnan keskustaa. Tanhuvaaran liikunta-alan koulutukset valmentavat laaja-alaisesti erilaisiin liikunnan ammattitehtäviin. Tanhuvaara on yksi Suomen 11 urheiluopistosta. Urheiluopistot ovat koulutusorganisaatioita, huippu-urheilun valmennuskeskuksia ja koko kansan vapaa-ajan liikuntaharrastuksen keskuksia. Urheiluopistojen päätehtävänä on liikunnan ja hyvinvoinnin edistämisen ihmisen koko elämänkaaren ajan. Opiskelijanamme saat valmiudet toimia liikunnan ja hyvinvoinnin kouluttajana ja lähettiläänä.


Tervetuloa kouluttautumaan liikunta-alan ammattilaiseksi huippuammattilaisten ohjauksessa!

Jatkuva haku toimii opintopolun yhteishaun rinnalla hakuväylänä Tanhuvaaran Urheiluopiston liikunnanohjauksen perustutkintokoulutukseen. Yhteishaussa hakevat pääsääntöisesti peruskoulun päättävät nuoret sekä lukion päättötodistuksella yo-linjalle hakevat hakijat. Muut hakeutuvat jatkuvan haun kautta (jo toisen asteen koulutuksen suorittaneet). Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ota yhteys koulutuspäällikkö Arja Laineeseen, arja.laine@tanhuvaara.fi tai 050 572 7348.

Jatkuva haku 10.8.2023 alkavaan liikunnanohjauksen perustutkintokoulutukseen (LPT)!

Lomake on avoinna 1.1.-31.7.2023


    KylläEi