Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto (LAT)

Oletko kiinnostunut ammatillisen koulutuksen suorittamisesta oman työsi ohessa? Kiinnostaako liikunnan ammattilaisuus? Haaveiletko Personal Trainer -työstä?

Hae Tanhuvaaraan liikunnan ammattitutkinto-opiskelijaksi!

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto (Liikunnan osaamisala) on näyttötutkintopohjainen nuorille aikuisille ja aikuisille suunnattu liikunta-alan koulutus. Koulutus on monimuoto-opiskelua ja koostuu suunnitteluvaiheesta, lähi- ja etäjaksoista sekä ammattitaidon osoittamisesta näytöissä. Lähijaksot pidetään Tanhuvaaran Urheiluopistolla. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Tutkinto on tarkoitettu aikuisille, aikuisliikunnan, terveyttä edistävän liikunnan tai työkykyä ylläpitävän toiminnan parissa työskenteleville tai alasta kiinnostuneille sekä eri-ikäisten kohderyhmien Personal Trainer-toiminnasta kiinnostuneille.

Seuraava LAT-koulutus alkaa syyskuussa 2020.
Haastattelupäivä koulutukseen hakijoille järjestetään Tanhuvaarassa
pe 5.6.2020 klo 10-16.

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintokoulutus toteutetaan valtakunnallisten ePerusteiden mukaan.

Hinta
2 350 € täysihoidolla
1 980 € ilman täysihoitoa

Oppisopimusopiskelijoilla omat hinnat. Ole yhteydessä alueesi oppisopimuskeskukseen.

Hinta sisältää valmistavan koulutuksen, urheiluopistojen hyväksymän Personal Trainer koulutuksen, näyttötutkinnon suorittamisen, täysihoidon lähijaksojen aikana sekä Opetushallituksen näyttötutkintomaksun.

Hae opiskelemaan >>

Lisätiedot
Koulutuspäällikkö Niina Uronen, 040 7428470, niina.uronen@tanhuvaara.fi
Tutkintovastaava Ella Tanhuamäki, ella.tanhuamaki@tanhuvaara.fi