CS:GO -valmentajakoulutus

CS:GO -valmentajakoulutus

 

Tanhuvaaran Urheiluopisto järjestää CS:GO-valmentajakoulutuksen, johon etsimme mukaan valmentajia ja joukkueita. Koulutuksen kautta valmentajat pystyvät kehittämään osaamistaan CS:GOsta, valmennuksesta, psyykkisistä ominaisuuksista ja analysoinnista. Koulutus järjestetään kolme kertaa. Koulutus on laajuudeltaan 15 osp (osaamispistettä), joiden yhteensopivuus omiin opintoihin tulee selvittää omasta koulusta.

Koulutus on ilmainen, mutta osallistujan tulee itse maksaa lähiviikonlopun majoitus ja ruoka. Osallistujien majoittuminen ja ruokailu Tanhuvaarassa maksaa 30 €/vrk/hlö (sis. aamiaisen) ja ruuat 10 €/hlö/ruoka (lounas/päivällinen). Majoitus 2 hengen huoneissa.

Vaadimme valmentajilta lajiosaamista CS:GOsta. Valitsemme hakijoista valmentajat koulutukseen, mutta ensisijaisesti hyväksymme mukaan Itä-Suomesta tulevat valmentajat. Koulutuksen mahdollistaa Huipulle harkitusti-hanke, jonka rahoittaa Etelä-Savon elinkeino-,liikenne ja ympäristökeskus.

Kolmas valmentajakoulutus järjestetään 22.3.–28.5.2023. Koulutuksen aikana järjestämme viikoittaisia etäluentoja (ks. aikataulu alla) ja yhden lähiviikonlopun Tanhuvaarassa 26.-28.5.2023. Lähiviikonlopun aikana koulutuksessa hyödynnetään Tanhuvaaran uutta e-urheilutilaa. 

HAKU ON AUKI!

Aikataulu:
vko 11 – Ennakkotehtävän julkistus
vko 12 – Orientaatiopalaveri
vko 13 – Henk. koht. palaverit
vko 14 – Lajiosaaminen
vko 15 – Harjoittelun suunnittelu
vko 16 – Opetus- ja valmennustyylit
vko 17 – Analysointi
vko 18 – Motivaatio
vko 19 – Tunteet
vko 20 – Joukkueen valmentaminen
vko 21 – Lähiviikonloppu Tanhuvaarassa 26.-28.5.2023

Hae mukaan koulutukseen >>


Miten koulutus toimii

Jokaisella valmentajalla on koulutuksen aikana joukkue valmennettavanaan. Mikäli valmentajalla ei ole entuudestaan joukkuetta, autamme valmentajaa löytämään itselleen joukkueen.

Koulutuksen sisällöstä vastaa CS:GOn, e-urheilun ja urheiluvalmennuksen ammattilaiset. Etäluennot järjestetään kouluttajiemme johdolla keskiviikkoiltaisin klo 18.00-21.00, jonka aikana käsitellään kyseisen viikon teemaa. Ennen seuraavan viikon luentoa, valmentajien tulee tehdä ja käydä läpi joukkueensa kanssa tiettyjä teemaan liittyviä viikkotehtäviä.

Koulutuksen luennot järjestetään omalla Discord-kanavalla, johon pääset liittymään tästä linkistä: https://discord.gg/5CUdtQ8erm

Kouluttajat

 

Toni ”toNppa” Luhtapuro

Toni toimii koulutuksen pääkouluttajana, joka on valmentanut CS:GOssa vuodesta 2016 lähtien. Häneltä löytyy kokemusta joukkuevalmennuksesta mm. hREDS, HAVU ja IQUE. Koulutuksena hänellä on valmentajan ammattitutkinto, ja tällä hetkellä hän on tekemässä valmentajan erikoisammattitutkintoa. Toni vastaa valmentajakoulutuksen pääkouluttajana lajitaidosta ja valmennusosaamisesta.

Toni keskustelee kaikkien valmentajien kanssa henkilökohtaisessa palaverissa, jotta saamme kartoitettua valmentajien tarkan taitotason valmentamisen osalta. Lisäksi Toni kouluttaa etä-luentojen kautta CS:GOn lajiosaamista, harjoittelun suunnittelua, opetus- ja valmennustyylejä, sekä joukkueen valmentamista.

 

Niklas ”Nihvu” Hirvelä

Niklas on kouluttanut e-urheilun valmentajia ja pelaajia jo viisi vuotta oppilaitoksissa. Tätä ennen hän toimi mm. hRedsin valmentajana ja on lisäksi käynyt valmennuksen ammatti- ja erikoisammattitutkinnon sekä psyykkisen valmennuksen koulutuksia. Valmentajakoulutuksessa Niklas vastaa psyykkisestä valmennuksesta.

Psyykkisen valmennuksen kahdella viikolla käydään lävitse psyykkisen valmennuksen perusteet, motivaatio- ja tunneasioita pelaajilla, sekä kilpailuun valmistautumisen psyykkisen puoli ja sen valmentaminen. Tutuksi näissä myös tulevat tavoitteiden asettelu, kyvykkyyden tunnistaminen ja tunnetaitojen vaikutus harjoitteluun ja kilpailuun.

 

Jere ”Elfern” Nissi

Jere on pelannut Suomi-cs:n huipulla jo vuosia in-game leaderin (IGL) roolissa. IGL on se, joka valmentajan ohella eniten analysoi omien sekä vastustajien demoja löytääkseen omasta pelistä kehityskohteita ja vastustajan peleistä heikkouksia. Elfern on urallaan voittanut mm. pohjoismaisen Fragleaguen sekä sijoittunut toiseksi ESM-kisoissa. Valmentajakoulutuksessa Jere vastaa analysoinnista.

Mitä on CSGO-analysointi? Analysoimalla pelejä voi esimerkiksi valmistautua tiettyä vastustajaa vastaan tai pyrkiä kehittämään oman joukkueen peliä, unohtamatta yksilöpeliä. Kuten jo Sun Tzu sanoi, tunne vihollisesi ja tunne itsesi, niin et kohtaa ainuttakaan tappiota edes sadan taistelun aikana.

Eetu Putkinen

Koulutuksessa käsitellään miten elämäntavat kuten fyysinen kunto, ravinto, uni ja palautuminen vaikuttavat e-urheilijan vireystilaan, arjen hallintaan sekä suorituskykyyn kilpailutilanteissa. Osion kouluttamisesta vastaa urheiluvalmennuksen asiantuntija Eetu Putkinen.

E-urheilun pelitilaan voit tutustua täältä

Mikäli sinulla jäi jotain kysyttävää, niin voit olla meihin yhteydessä;

Projektipäällikkö/E-urheilun asiantuntija
Toni Andersson
puh. 044 7329041
toni.andersson@tanhuvaara.fi
ändykkä#5211

E-urheilun kumppanuuskoordinaattori
Sami Partanen
sami.partanen@tanhuvaara.fi
Myst1s#9056

CS:GO-valmentajakoulutus on mahdollistettu Huipulle harkitusti – E-urheilun harrastamisesta ammatti-hankkeen, sekä E-urheilun oppimisympäristön kehittäminen-hankeen avulla. Hankkeiden rahoittajina toimivat Etelä-Savon maakuntaliitto Euroopan aluekehitysrahastosta sekä Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Euroopan sosiaalirahastosta.