CS:GO -valmentajakoulutus

CS:GO -valmentajakoulutus

 

Tanhuvaaran Urheiluopisto järjestää CS:GO-valmentajakoulutuksen, johon valmentajien lisäksi etsimme mukaan joukkueita. Koulutuksen kautta valmentajat pystyvät kehittämään osaamistaan CS:GOsta, valmennuksesta, psyykkisistä ominaisuuksista ja analysoinnista. Joukkueet voivat hakea mukaan osaksi koulutusta, jos haluavat harjoituksiinsa mukaan koulutukseen osallistuvan valmentajan. Koulutus järjestetään kolme kertaa; syksyllä 2022, talvella 2022-2023, sekä keväällä 2023. Koulutus on laajuudeltaan 15 osp (osaamispistettä), jonka valmentajat voivat yhdistää opintoihinsa.

Valmentajakoulutus järjestetään 3.8.–2.10. välisenä aikana. Koulutuksen aikana järjestämme viikoittaisia etäluentoja ja yhden lähiviikonlopun Tanhuvaarassa 30.9.-2.10. Lähiviikonlopun aikana koulutuksessa hyödynnetään Tanhuvaaran uutta e-urheilutilaa.

Koulutus on ilmainen, mutta osallistujan tulee itse maksaa lähiviikonlopun majoitus ja ruoka. Osallistujien majoittuminen ja ruokailu Tanhuvaarassa maksaa 30 €/vrk/hlö (sis. aamiaisen) ja ruuat 9 €/hlö (lounas/päivällinen).

Vaadimme valmentajilta 18-vuoden ikää, sekä lajiosaamista CS:GOsta. Valitsemme mukaan maksimissaan 6 valmentajaa, joiden tulee asua Itä-Suomen alueella. Mukaan osallistuvat joukkueet voivat olla kotoisin mistä päin tahansa Suomea. Joukkueet voivat hakea mukaan koulutukseen, jos haluavat harjoituksiinsa mukaan koulutukseen osallistuvan valmentajan.

 

Miten koulutus toimii

Jokaisella valmentajalla on koulutuksen aikana joukkue valmennettavanaan. Mikäli valmentajalla ei ole entuudestaan joukkuetta, autamme valmentajaa löytämään itselleen joukkueen. Näin koulutuksen oppeja pääsee kokeilemaan valmennustilanteissa koulutuksen aikana.

Koulutuksen sisällöstä vastaa CS:GOn, e-urheilun ja urheiluvalmennuksen ammattilaiset. Etäluennot järjestetään kouluttajiemme johdolla keskiviikkoiltaisin klo 18.00-21.00, jonka aikana käsitellään viikon teemaa. Ennen seuraavan viikon luentoa, valmentajien tulee käydä läpi joukkueensa kanssa tiettyjä teemaan liittyviä kotitehtäviä.

 

Kouluttajat

 

Toni ”toNppa” Luhtapuro

Toni toimii koulutuksen pääkouluttajana, joka on valmentanut CS:GOssa vuodesta 2016 lähtien. Häneltä löytyy kokemusta joukkuevalmennuksesta mm. hREDS, HAVU ja IQUE. Koulutuksena hänellä on valmentajan ammattitutkinto, ja tällä hetkellä hän on tekemässä valmentajan erikoisammattitutkintoa. Toni vastaa valmentajakoulutuksen pääkouluttajana lajitaidosta ja valmennusosaamisesta.

Toni keskustelee kaikkien valmentajien kanssa henkilökohtaisessa palaverissa, jotta saamme kartoitettua valmentajien tarkan taitotason valmentamisen osalta. Lisäksi Toni kouluttaa etä-luentojen kautta CS:GOn lajiosaamista, harjoittelun suunnittelua, opetus- ja valmennustyylejä, sekä joukkueen valmentamista.

 

Niklas ”Nihvu” Hirvelä

Niklas on kouluttanut e-urheilun valmentajia ja pelaajia jo viisi vuotta oppilaitoksissa. Tätä ennen hän toimi mm. hRedsin valmentajana ja on lisäksi käynyt valmennuksen ammatti- ja erikoisammattitutkinnon sekä psyykkisen valmennuksen koulutuksia. Valmentajakoulutuksessa Niklas vastaa psyykkisestä valmennuksesta.

Psyykkisen valmennuksen kahdella viikolla käydään lävitse psyykkisen valmennuksen perusteet, motivaatio- ja tunneasioita pelaajilla, sekä kilpailuun valmistautumisen psyykkisen puoli ja sen valmentaminen. Tutuksi näissä myös tulevat tavoitteiden asettelu, kyvykkyyden tunnistaminen ja tunnetaitojen vaikutus harjoitteluun ja kilpailuun.

 

Jere ”Elfern” Nissi

Jere on pelannut Suomi-cs:n huipulla jo vuosia in-game leaderin (IGL) roolissa. IGL on se, joka valmentajan ohella eniten analysoi omien sekä vastustajien demoja löytääkseen omasta pelistä kehityskohteita ja vastustajan peleistä heikkouksia. Elfern on urallaan voittanut mm. pohjoismaisen Fragleaguen sekä sijoittunut toiseksi ESM-kisoissa. Valmentajakoulutuksessa Jere vastaa analysoinnista.

Mitä on CSGO-analysointi? Analysoimalla pelejä voi esimerkiksi valmistautua tiettyä vastustajaa vastaan tai pyrkiä kehittämään oman joukkueen peliä, unohtamatta yksilöpeliä. Kuten jo Sun Tzu sanoi, tunne vihollisesi ja tunne itsesi, niin et kohtaa ainuttakaan tappiota edes sadan taistelun aikana.

 

Eetu Putkinen

Koulutuksessa käsitellään miten elämäntavat kuten fyysinen kunto, ravinto, uni ja palautuminen vaikuttavat e-urheilijan vireystilaan, arjen hallintaan sekä suorituskykyyn kilpailutilanteissa. Osion kouluttamisesta vastaa urheiluvalmennuksen asiantuntija Eetu Putkinen.

 

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä:

Hae CS:GO -valmentajakoulutukseen >>

 

Mikäli sinulla jäi jotain kysyttävää, niin voit olla meihin yhteydessä;

Projektipäällikkö/E-urheilun asiantuntija
Toni Andersson
puh. 044 7329041
toni.andersson@tanhuvaara.fi
ändykkä#5211

E-urheilun kumppanuuskoordinaattori
Sami Partanen
sami.partanen@tanhuvaara.fi
Myst1s#9056

CS:GO-valmentajakoulutus on mahdollistettu Huipulle harkitusti – E-urheilun harrastamisesta ammatti-hankkeen, sekä E-urheilun oppimisympäristön kehittäminen-hankeen avulla. Hankkeiden rahoittajina toimivat Etelä-Savon maakuntaliitto Euroopan aluekehitysrahastosta sekä Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Euroopan sosiaalirahastosta.