Sport Span palvelut

Sport Spa – urheilukylpylän erottaa muista kylpylöistä poikkeuksellisen laajat ohjatut palvelut sekä monimuotoisemmat mahdollisuudet myös omatoimiseen liikuntaan ja viihtymiseen.

Vesijumpat

Vesijumppa

Lempeää mutta tehokasta vesivoimistelua matalassa vedessä vaihtuvin välinein.

Syvänveden vesijumppa 

Lempeää mutta tehokasta vesivoimistelua syvässä vedessä vaihtuvin välinein

VesiCircuit 

Monipuolisista liikkeistä ja vaihtuvista välineistä koostuva kiertoharjoittelu vedessä. VesiCircuitissa pystyt itse päättämään itsellesi sopivan vastuksen ja tahdin.

AquaCombat 

Joko syvässä tai matalassa päässä tapahtuvaa potkunyrkkeilyn omaista harjoittelua veden vastusta apuna käyttäen. Tunti on tehokas ja nostaa sykettä.

AquaJogging 

Tehokas syvänpään vesijuoksutreeni. Tunti sisältää sykettä nostavia intervalliosioita sekä toiminnallista lihaskuntoharjoittelua eri välinein.

AquaSport 

Tehokas vesijumppatreeni. Tunnilla nostetaan sykettä intervalliosioilla. Jumppa tapahtuu sekä matalassa päässä että syvässä vedessä. Tunti sopii kaikenikäisille, -kokoisille, itseään haastaville kuntoilijoille. Tunnin tarkoituksena on kestävyyden ja lihaskunnon kehittäminen.

AquaBic 

Vauhdikasta ja monipuolista jumppaa syvässä vedessä musiikin tahdissa. Tunnilla nostetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia omaa kehoa ja veden vastusta hyödyntäen. Aquabic tunnilla käytetään erilaisia välineitä tehostamaan ja tukemaan liikkeitä.

Tutustu tästä ryhmäliikuntakalenteriin: Ryhmäliikunta_syksy 2019

Tehotuntien selitteet

Vauhdikasta ja tehokasta treeniä 

Tunnit sopivat kaikille, jotka haluavat haastetta harjoitteluun.

Helppoa ja hauskaa 

Näiltä tunneilta on helppo aloittaa kunnon kohotus. Harjoittelu on hauskaa ja tehokasta. Tunnit sopivat kaikille.

Keho ja mieli 

Tuntien tavoitteena on kehittää mm. tasapainoa, koordinaatiota, vartalon hallintaa ja liikkuvuutta. Tunnit sopivat kaikille.