TanssiMix- jazz-,street- ja nykytanssi 1.-3.4.2022

195.00

Kuvaus

Tanssin hurmaa Tanhuvaarassa!

Tanssiviikonloppuna tutustutaan eri tanssilajeihin ja niiden perusteisiin. Tunneilla harjoitellaan tanssilajeille tyypillistä tekniikkaa sekä harjoitellaan erilaisia tanssisarjoja. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pidempäänkin harrastaneille 13 -vuotiaista aikuisiin. Lauantaina pääset rentoutumaan kylpylän poreisiin ja myös kehoa huolletaan viikonlopun aikana.

Tanssiviikonlopun ohjaa tanssinopettaja Emilia Palmroos! Palmroos valmistui keväällä 2017 tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta pääaineena nykytanssi. Valmistumisen jälkeen Emilia on työskennellyt tanssinopettajana Savonlinnan musiikki- ja tanssiopistossa sekä tanssinopettajana/ koreografina Järvi-Saimaan kansalaisopistossa. Osaamisalueisiin kuuluvat nyky- ja jazztanssin lisäksi show- ja katutanssilajit. Nykyään Palmroos opettaa tanssia Espoon musiikki- ja tanssikoulussa. Opettajana Emilia on iloinen ja kannustava. Hänen mielestään hyvään tanssituntiin kuuluu paljon liikettä, iloista energiaa sekä sopivasti haastetta.

Jazz on iloinen ja vauhdikas tanssilaji, jossa on vaikutteita mm. afrikkalaisesta tanssista, nykytanssista ja baletista. Jazztanssissa takuulla nousee hiki pintaan ja hymy huulille.

Nykytanssi on monipuolinen taide- ja liikuntamuoto, joka yhdistelee erilaisia tanssityylejä ja -tekniikoita.

Streetdance on yläkäsite eri katutanssilajeille, joissa sekoitellaan eri tyylejä ja -rytmejä. Tunnilla päästään tutustumaan mm. reaggaetonin sekä hiphopin perusteisiin.

Ohjelma tulossa… (ohjelma alkaa pe klo 17.00 ja päättyy su klo 13.45)

Hinta 195 € /hlö
Hintaan sisältyy majoitus täysihoidolla kahden hengen huoneessa, ohjattu ohjelma sekä Sport Span ja kuntosalin käyttö.
1hh-lisä 35€ /vrk

 

Ilmoittautumiset
15.4.2022 mennessä.

Ilmoittaudu tästä

 

Lisätietoja
myynti@tanhuvaara.fi
044 715 0400