Tanssimix 4.-6.10.2019 -Street,-jazz-, nyky-& commercial

Kuvaus

Tanssimix-viikonloppuna tutustutaan eri tanssilajeihin (street-,jazz-,nykytanssi ja commercial) ja niiden perusteisiin. Tunneilla harjoitellaan tanssilajeille tyypillistä tekniikkaa sekä harjoitellaan erilaisia tanssisarjoja. Koska Tanssimix-viikonloppuna tutustutaan eri tanssilajeihin ,kurssi sopii niin aloittelijoille kuin pidempäänkin harrastaneille 16 -vuotiaista aikuisiin. Lauantaina pääset rentoutumaan kylpylän poreisiin ja myös kehoa huolletaan viikonlopun aikana. 

Jazz on iloinen ja vauhdikas tanssilaji, jossa on vaikutteita mm afrikkalaisesta tanssista, nykytanssista ja baletista. Jazztanssissa korostuu liikkeen ja musiikin rytmitys sekä vauhdikkaat askelkuviot. Jazz on pirteä ja haasteellinen laji, jossa takuulla nousee hiki pintaan ja hymy huulille.

Nykytanssi on monipuolinen taide- ja liikuntamuoto, joka yhdistelee erilaisia tanssityylejä ja -tekniikoita. Nykytanssissa korostuu oman kehon hallinta ja ergonominen tapa liikkua. Liikkeen kokonaisvaltaisuus ja rentous sekä painovoiman ja tasojen käyttö on tyypillistä nykytanssille.

Commercial tunnilla hypätään musiikkivideoiden ja artistien lavakeikkojen maailmaan. Commercial on urbaani fuusiotanssi, joka yhdistelee eri tanssilajeja katu-uskottavasta hiphopista aina naiselliseen voguingiin asti. Tanssille tyypillistä on rohkea asenne ja show meininki. Musiikkina toimii tämän päivän kovimmat RnB ja Pop-kappaleet.

 Streetdance on yläkäsite eri katutanssilajeille, joissa sekoitellaan eri tyylejä ja -rytmejä. Tunnilla päästään tutustumaan mm. reaggaetonin sekä hiphopin perusteisiin. Street -tanssille on tyypillistä vartalon isolaatiot ja vauhdikkaat askelkuviot. Street on mukaansatempaava laji, josta ei asennetta puutu.

Ohjaamassa tanssinopettaja Emilia Palmroos.

Varaa piristystä syksyyn ja ilmoittaudu nopeasti!

HINTA
179,00 €/henkilö (majoitus 2hh)
1hh-lisä 70,00 €/hlö

Viikonloppuun sisältyy ohjatun ohjelman lisäksi majoitus täysihoidolla sekä vapaa kylpylän ja kuntosalin käyttö yleisövuoroaikoina.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ Tanssimix 4.-6.10.2019

Laskutus-ja peruutusehdot 13.8.2018 alkaen

Tanssinopettaja Emilia Palmroos:

Emilia Palmroos valmistui keväällä 2017 tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta pääaineena nykytanssi. Valmistumisen jälkeen Emilia on työskennellyt tanssinopettajana Savonlinnan musiikki- ja tanssiopistossa sekä tanssinopettajana/ koreografina Järvi-Saimaan kansalaisopistossa. Osaamisalueisiin kuuluvat nyky- ja jazztanssin lisäksi show- ja katutanssilajit. Opettajana Emilia on iloinen ja kannustava. Hänen mielestään hyvään tanssituntiin kuuluu paljon liikettä, iloista energiaa sekä sopivasti haastetta.

——————————————————————————————————————————————————————–

Tutustu myös lapsille & nuorille suunnattuun:Danut Cioatan ja Ramona Dancaun tanssileiriin
sekä paritanssikursseihimme