Lasten E-Sport -kerho 28.8.-25.9.2023

Kuvaus

E-sport -kerho Tanhuvaarassa!

Hei kaikki innokkaat 8–12- vuotiaat pelaajat ja e-urheilun ystävät! Oletko valmis astumaan maailmaan, jossa jännitys, kilpailu ja hauskuus kohtaavat?

Kerhomme tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän pelaamista ja pelikasvatusta, jossa pelaaminen yhdistetään liikuntaan ja aktiiviseen arkeen. Olemme valmiita näyttämään, että e-urheilu on enemmän kuin vain pelien pelaamista – se on intohimoa, taitoa ja tiimityöskentelyä parhaimmillaan.

Meidän kerhossamme pääset tutustumaan suosittuihin videopeleihin ja peli genreihin. Olitpa kiinnostunut urheilu, strategia, tai tiukan paikan toiminta peleistä niin meiltä löydät sopivia vaihtoehtoja. Ohjaajana toimivat Tanhuvaaran urheiluopiston liikuntaneuvoja opiskelijat, jotka opastavat sinua matkallasi kohti e-urheilun kulmakiviä, auttaen sinua kehittämään taitojasi ja ansaitsemaan kunniapaikan huippu pelaajien joukosta.

Kerhossamme haluamme myös kannustaa sinua elämään aktiivista ja terveellistä elämää. Siksi olemme sisällyttäneet ohjelmaamme fyysisiä aktiviteetteja, jotka auttavat sinua pitämään mielen ja kehon virkeänä.

Kerho järjestetään Tanhuvaaran urheiluopiston uudessa huippuvarustellussa pelitilassa maanantaisin klo 17–19.00. Lisätietoja pelitilasta ja sen varustelusta löydät täältä. https://tanhuvaara.fi/yritykset-ja-ryhmat/sisaliikunta/e-urheilun-pelitila/

Hinta:
Hinta: 30 €/hlö (sis. 5 kertaa)

Aikataulu:
maanantaisin 28.8. alkaen klo 17-19, kerho päättyy ma 25.9. klo 17-19.
Mukaan mahtuu 10 kerholaista. TÄYNNÄ!

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja kerhosta:
Roope Pölönen
polonenroope1@gmail.com
puh. 0503265611

Ilmoittautumiset:
Ilmoittautuminen päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita seuraavat tiedot;

  • Lapsen nimi sekä syntymäaika
  • Huoltajan nimi ja yhteystiedot (osoite ja puhelinnumero)