Kesän kovin katutanssileiri 5.-7.6.2019

159.00

Kuvaus

5.-7.6.2019 KESÄN KOVIN KATUTANSSILEIRI!

Nyt on loistava mahdollisuus kokoontua katutanssiharrastajien miitinkiin katutanssiguru Mikko Ahlgrenin huippuohjauksessa! Katutanssipiirien yksi ykkösnimistä tulee Tanhuvaaraan ohjaamaan kesän kovimman leirin, jolle ovat tervetulleita kaikki harrastajat aina 9 –vuotiaista aikuisiin! Ohjelmassa streettia, breakia, lockingia ja jopa discotanssia.

Mikon ohjauksessa opit taatusti uutta ja saat samalla hauskaa pitäen uusia kavereita muista harrastajista! Leiri järjestetään yhteistyössä Savonlinnan Musiikki- ja Tanssiopiston kanssa.

Katso ohjelma: Kesän Kovin Katutanssileiri ALUSTAVA OHJELMA

Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu nopesti!

Hinta:

159,00 €/alle 16 vuotias
179,00 €/ yli 16 vuotias

Saamme kurssitoimintaan avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöstä. Myönnämme 90 % opintosetelialennuksen työttömille, pitkähköksi aikaa lomautetuille ja maahanmuuttajille tälle kurssille, jolloin ko.kohderyhmään kuuluvalle jää vain 10% kurssihinnasta maksettavaksi. Katso lisää opintosetelialennuksesta tästä. Tai kysy lisää Annika Hagman 044 742 6515, annika.hagman@tanhuvaara.fi

Hinta sis.majoituksen 2-3 hengen huoneessa, täysihoito, ohjattu ohjelma sekä vapaa kylpylän & kuntosalin käyttö yleisövuoroaikoina.
Huom! Majoitamme myös 4 -hengen huoneisiin eli huonekaveritoiveet voi laittaa myös 4hh mukaisesti.

Ilmoittautuminen 17.5.2019 mennessä.


Ilmoittaudu tästä!

OHJELMA JULKAISTAAN MYÖHEMMIN.

YHTEISTYÖSSÄ SAVONLINNAN MUSIIKKI- JA TANSSIOPISTO.

OPETTAJAKUVAUS: MIKKO AHLGREN