Cheerleading leiri 5.-7.8.2019

145.00

Kuvaus

Järjestämme kesälomien lopussa cheerleading leirin, jossa valmentajina toimivat Savonlinnalaisen Eastern Star Cheerleadersin valmentajat. Tanhuvaaran Urheiluopistolla on mainiot puitteet cheerleadingin harrastamiseen ja leirityksiin.

Leiri on suunnattu 9-16 -vuotiaille lajista kiinnostuneille tytöille ja pojille

Aikaisempaa cheerleading kokemusta ei tarvitse olla lainkaan, mutta myös lajia aktiivisesti harrastavat/harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Jaamme leirillä osallistujat pienempiin ryhmiin riippuen iästä sekä siitä, onko aikaisempaa kokemusta lajista. Näin jokainen pääsee osallistumaan juuri oman taitotasonsa mukaisesti. Leirillä opeteltavat asiat ovat aloittelijatasosta edistyneeseen keskitasoon asti (level 1-3.)

 

Valmentajien ohjeistuksella harjoittelemme cheerleadingin perusteita

Perusteita ovat esimerkiksi stuntit (nostot), pyramidit, akrobatia sekä hypyt. Näiden lisäksi, pyrimme harjoittamaan monipuolisesti lihaskuntoa sekä kehonhuoltoa. Cheerleading harjoittelulle tyypillisesti, järjestämme myös runsaasti lajin taitoja tukevia leikkimielisiä pelejä ja harjoitteita.

 

Yhdessä oppien taitotasosi mukaisesti

Tämän cheerleading leirin päätavoitteena on nauttia yhdessäolosta cheerleadingin parissa sekä innostaa lapsia sekä nuoria urheilun pariin. Cheerleading on laji, joka vaatii, sekä opettaa yhteistyötaitoja ja pyrimme painottamaan tätä leirin aikana. Tavoitteena on myös se, että lajin perusteet tulisivat tutuksi kaikille leiriläisille ja että jokainen leiriläinen kehittyisi oman taitotasonsa mukaisesti.

 

Monipuolista yhdessä tekemistä cheerleadingin parissa

Leiri alkaa lyhyellä tietoiskulla, jossa valmentajat esittäytyvät ja käyvät läpi cheerleadingin pääpiirteitä esimerkiksi videoiden avulla. Avauksessa kerrataan myös lajiin liittyvä turvallisuusasiat ja luodaan yhdessä säännöt leirin ajaksi. Ennen varsinaisia lajitreenejä leiriläiset tutustuvat toisiinsa erilaisten tutustumisleikkien kautta.

Kaikki lajitreenit pidetään sisällä palloiluhallissa, jossa harjoittelu tapahtuu cheermatoilla. Harjoittelu alkaa alkeisharrastajille sopivien stunttien opettelulla ja akrobatialla. Päivän päätteeksi rentoutumisharjoituksia ja kehonhuoltoa. Ohjelmassa on myös monipuolista oheistoimintaa eri lajien parissa ja Sport Spassa rentoutumista. Viimeisenä päivänä kootaan pieni esitys leirin aikana opituista asioista.

 

Hinta 145€/hlö

Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla 2-4 hengen huoneissa sekä ohjelman.

 

ilmoittaudu >>