Cheerleading leiri 13.-15.3.2020

145.00

Kuvaus

Tanhuvaaran Urheiluopisto järjestää cheerleading leirin 9-16 -vuotiaille tytöille ja pojille. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla lainkaan, mutta myös lajia aktiivisesti harrastavat/harrastaneet ovat lämpimästi tervetulleita! Jaamme leirillä osallistujat pienempiin ryhmiin riippuen iästä sekä siitä, onko aikaisempaa kokemusta lajista. Näin jokainen pääsee osallistumaan juuri oman taitotasonsa mukaisesti. Leirillä opeteltavat asiat ovat aloittelijatasosta edistyneeseen keskitasoon asti (level 1-3.) Leirillä valmennuksesta ja ohjauksesta vastaavat Eastern Star Cheerleadersin valmentajat.

Valmentajien ohjeistuksella harjoitellaan perusteita. Perusteita ovat esimerkiksi stuntit (nostot), pyramidit, akrobatia sekä hypyt. Näiden lisäksi, pyrimme harjoittamaan monipuolisesti lihaskuntoa sekä kehonhuoltoa. Cheerleading harjoittelulle tyypillisesti, järjestämme myös runsaasti lajin taitoja tukevia leikkimielisiä pelejä ja harjoitteita.

Leirin päätavoitteena on nauttia yhdessäolosta cheerleadingin parissa sekä innostaa lapsia sekä nuoria urheilun pariin. Cheerleading on laji,
joka vaatii, sekä opettaa yhteistyötaitoja ja pyrimme painottamaan tätä leirin aikana. Tavoitteena on myös se, että lajin perusteet tulisivat tutuksi kaikille leiriläisille ja että jokainen leiriläinen kehittyisi oman taitotasonsa mukaisesti.

HINTA 145€/hlö
Sisältää majoituksen 2-4 hengen huoneissa täysihoidolla sekä leiriohjelman.

ilmoittaudu >>