Uutiset

tammi 13, 2017

Tanhuvaara Sport Resort on enemmän matkailijalle - lue lisää uudistuksesta


Kategoria: General
Kirjoittaja: Aleksi

Sport Resort lisää Tanhuvaaran matkailu- ja liikuntapalvelujen tarjontaa

Tanhuvaaran Urheiluopisto täyttää 100 vuotta vuonna 2017. Näkyvin uudistus juhlavuottaan viettävällä Tanhuvaaralla on matkailuun liittyvien palvelujen yhdistäminen Tanhuvaara Sport Resort -nimen alle. Tanhuvaara - Savonlinnan Urheiluopisto -nimi ei häviä käytöstä, mutta se palaa samassa yhteydessä alkuperäiseen muotoonsa Tanhuvaaran Urheiluopistoksi.

Uudistuksella halutaan tuoda julki Tanhuvaaran jo olemassa olevat vapaa-ajan matkailijalle ja liikkujalle suunnatut palvelut sekä viestiä yhä vahvemmasta suuntautumisesta matkailuliiketoimintaan. Viime vuosina tehdyt investoinnit hotelleihin, kylpylään, camping-alueeseen ja ravintoloihin ovat olleet askelia kohti matkailukeskustoimintaa. Tanhuvaara Sport Resort tarjoaa entistäkin enemmän palveluita lomailuun, liikkumiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tanhuvaaran Urheiluopisto säilyy edelleen tärkeänä osana toimintaa keskittyen kilpaurheiluun, valmennukseen, urheilijoiden leireihin ja kursseihin sekä koulutukseen. Sport Resort -toimintaa tullaan kehittämään pitkäjänteisesti loma- ja matkailukeskuksen suuntaan.

Urheiluopisto ammattilaisineen takaa laadun ja osaamisen myös Tanhuvaara Sport Resortin liikuntapalveluissa. Tilat, välineistö, opetus ja ohjaus ovat korkeatasoisia ja ammattitaidolla toteutettuja. ”Powered by Tanhuvaaran Urheiluopisto” kertoo tästä laadusta palvelutarjonnan yhteydessä.

Tanhuvaaran 100-vuotisjuhlat kestävät koko vuoden 2017

Tanhuvaaran läpi vuoden ulottuva 100-vuotisjuhlaohjelma on osa valtakunnallista Suomi 100 -ohjelmaa. Viipurissa perustettiin 11.6.1917 Karjalan Naisten Voimistelutalo Osakeyhtiö, joka oli ensin naisten voimistelukoti ja kurssikeskus, sittemmin siitä kehittyi Urheiluopisto ja yksi yhdestätoista valtakunnallisesta liikunnan valmennus- ja koulutuskeskuksesta. Tanhuvaara on Suomen urheiluopistoista toiseksi vanhin.

Juhlia vietetään koko vuoden huomioiden kaikki se monipuolinen toiminta, mitä Tanhuvaarassa tapahtuu. Erilaisille asiakkaille ja ryhmille tarjotaan elämyksiä vuoden eri aikoina - talviuinneista Tanhuvaara 100 v.-näyttelyyn, golf-kisasta agilityyn. 100-vuotisjuhla on kaikkien yhteinen, liikkujista kilpaurheilijoihin ja lomailijoihin.

Tanhuvaara tulee lähemmäs Savonlinnan keskustaa Riihisaaren maakuntamuseossa 28.4. avautuvan 100-vuotisnäyttelyn kautta. Aika matkailulle -näyttelyssä luodaan elämyksellisesti katsaus Tanhuvaaran historiaan, nykypäivään ja tulevaisuuteen. 29.4. on luvassa Tanhuvaara-päivä kaikille kaupunkilaisille ja kauempaakin tulijoille. Tanhuvaaran juhlavuoden pääjuhla järjestetään Tanhuvaarassa sunnuntaina 11. kesäkuuta 2017.