Kuntosali

Tanhuvaaran kuntosalit ja testaustilat ovat uudistuneet urheilukylpylän uudistuksen yhteydessä

Kuntosali avoinna
ma-la klo 8-21
su klo 8-19

Hinta
6 €/krt
55 €/10 krt sarjalippu
55 €/kuukausikortti

Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät
5 €/kerta
45 €/10 krt sarjalippu
45 €/kuukausikortti

Kaikissa kuntosalitiloissa ilmanvaihto on uusittu ja tiloja on kunnostettu vastaamaan paremmin asiakkaittemme tarpeita. Kaikki kuntosalitilat ja testaus on keskitetty saman käytävän yhteyteen.

Kuntosali on laajentunut

Kuntosali on laajentunut noin 1,5 kertaiseksi kooltaan entiseen verrattuna. Kuntosalin on laajentunut vanhan kuntosalin viereiseen tilaan, jossa on avara lasikatollinen yhtenäinen lisätila. uuteen tilaan on oma käynti vanhan kuntosalin puolelta. Kuntosalin aukioloajat ovat myös laajemmat kuin ennen. Kuntosali on joka päivä auki yleisölle aamusta iltaan opiston aukioloaikoina. Kuntosalilaitteita myös uusitaan jatkuvasti ja ne tulevat olemaan entistä monipuolisempia. Uusittu ilmanvaihto takaa raikkaan ja sopivan viileän ilman tehokkaaseen harjoitteluun myös kesäkuukausina.

Punttisali on uudistunut

Punttisalin kaikki pinnat on uusittu ja lattiaan on asennettu vahvat kumimatot vaimentamaan levypainojen käytön rasitusta ja ääntä. Ilmanvaihto on myös uusittu.

Punttisali tarjoaa nyt eriomaiset tilat ja laitteet vaativaan harjoitteluun levypainoilla.

Monitoimihalli

Monitoimihallissa  toiminnallisen harjoittelun piste.

Testiaseman palvelut on keskitetty yhteen paikkaan

Ns. vanha testiasema on saneerattu ja kaikki testauspalvelut on keskitetty sinne. Polkupyöräergometri, suoran hapenoton testit, kehonkoostumusanalyysit jne. Testauspalvelut löytyvät nyt yhdestä ja samasta paikasta.