Uutiset

Tanhuvaara Sport Resort etsii myyntipäällikköä

15.12.17

 

 

TANHUVAARA ON MONIPUOLINEN LIIKUNNALLINEN
VAPAA-AJANKESKUS SAVONLINNASSA

100-vuotias Tanhuvaaran Urheiluopisto on uudistunut juhlavuotensa kuluessa. Näkyvin muutos on matkailuun liittyvien palvelujen yhdistäminen Tanhuvaara Sport Resort -nimen alle.

 Uudistuksella halutaan tuoda julki Tanhuvaaran jo olemassa olevat vapaa-ajan matkailijalle ja liikkujalle suunnatut palvelut sekä viestiä yhä vahvemmasta suuntautumisesta matkailuliiketoimintaan. Viime vuosina tehdyt investoinnit hotelleihin, kylpylään, camping-alueeseen ja ravintoloihin ovat olleet askelia kohti matkailukeskustoimintaa. Tanhuvaara Sport Resort tarjoaa entistäkin enemmän palveluita lomailuun, liikkumiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tanhuvaaran Urheiluopisto säilyy edelleen tärkeänä osana toimintaa keskittyen kilpaurheiluun, valmennukseen, urheilijoiden leireihin ja kursseihin sekä koulutukseen.

 Muutoksen vuoksi eriytämme myyntiorganisaatiotamme nykyisen myyntipäällikkömme työnkuvan painottuessa jatkossa Tanhuvaaran Urheiluopiston lähinnä kilpaurheiluun liittyviin tuotteisiin.

 

Haemmekin joukkoomme  

Tanhuvaara Sport Resortin myyntipäällikköä

 

Tehtävänäsi on kehittää Sport Resort -toimintaa pitkäjänteisesti loma- ja matkailukeskuksen suuntaan. Urheiluopisto ammattilaisineen takaa laadun ja osaamisen myös Tanhuvaara Sport Resortin liikuntapalveluissa. Tilat, välineistö, opetus ja ohjaus ovat korkeatasoisia ja ammattitaidolla toteutettuja. ”Powered by Tanhuvaaran Urheiluopisto” kertoo tästä laadusta palvelutarjonnan yhteydessä.
Johdat Sport Resortin päivittäistä myynti- ja markkinointityötä sekä toimit myyntineuvottelijoidemme esimiehenä. Olet myös Tanhuvaaran johtoryhmän jäsen.

 Jos koet olevasi sopiva henkilö haastavaan ja haasteelliseen tehtävään, lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen erkki.kauppinen@tanhuvaara.fi perjantaihin 12.1.2018 klo 16.00 mennessä.

 Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Erkki Kauppinen, 044 5755 720, erkki.kauppinen@tanhuvaara.fi