Leposyke-loma-asunnot

Asunto Oy Tanhuvaaran Leposyke rakennetaan Tanhuvaaran urheiluopiston rannalle. Leposykkeeseen tulee yhteensä 24 kätevän kokoista loma-asuntoa, joista puolet on kaksioita ja puolet yksiöitä.

Rakennus tehdään nykyaikaisten menetelmien ja vaatimusten mukaisesti laadukkaista materiaaleista. Asunnot varustetaan kaikilla huolettoman vapaa-ajanviettoon tarvittavilla koneilla ja laitteilla. Lisäksi asunnot sisustetaan ja kalustetaan halutessasi arkkitehdin suunnitelmien mukaan valmiiksi.

Jokaisessa asunnossa on luonnollisesti oma sauna, mikä onkin tarpeen päivän liikunnan jälkeen. Toki voit rentoutua asunnossa ja saunassa ilman suorituspaineita. Tanhuvaarassa voit viettää vapaa-aikasi omalla sykkeelläsi.

Ja jos oikein laiskottaa tai haluat vaihtelua, niin voit ottaa kokkaamisesta vapaata ja nauttia pöydän antimista Tanhuvaaran ravintolassa.

Tanhuvaaran lukuisat liikuntamahdollisuudet sekä ympäröivä luonto pitävät sinut liikkeellä jokaisena vuoden aikana. Savonlinnan palvelut ovat varttitunnin ajomatkan päässä ja päivässä teet jo pitkiäkin tutustumismatkoja lähiseudun nähtävyyksiin sekä palveluihin.

Lue lisää VisitTanhuvaara.fi verkkosivuiltamme >>

Lue lisää esitteestämme >>