Leirikoulut

Ikimuistoinen leirikoulu Tanhuvaarassa!

Tanhuvaara tarjoaa hyvät ja turvalliset puitteet liikunnallisen leirikoulun järjestämiseksi upeissa maisemissa, keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Käytössä ovat monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntatilat uima- ja jäähalleineen, joten tekemistä löytyy taatusti ympäri vuoden, eikä koskaan olla säiden armoilla. Leirikoulumme kasvattavatkin suosiotaan vuosi vuodelta ja voimme ylpeänä tarjota teille ikimuistoista leirikoulua Tanhuvaarassa!

Tanhuvaarasta löytyy mukavaa tekemistä myös talvista leirikoulua suunnitteleville. Vuonna 2010 valmistunut Purnun rinne takaa kunnon vauhdit niin pulkalla, stiigalla kuin laudallakin.

Urheilukylpylä-Sport Spa

Uimahallimme on saneerattu ja nykyisin se palvelee entistä ehompana urheilukylpylänä ja tuo leirikoululaisille paljon mukavaa touhuilua!

Varaaminen on helppoa ja vaivatonta!

Olemme tehneet leirikoulun varaamisen teille mahdollisimman helpoksi. Leirikoulupakettimme on valmis kokonaisuus, joka sisältää jo kaiken: majoitus viihtyisissä huoneissa, leirikoululaisille erinomaisesti maittava oman ravintolamme ruokatarjonta (aamiainen, lounas, päivällinen sekä myös iltapala) sekä monipuolinen ja runsas ohjelmatarjonta. Ja mikä parasta, kaikki varaukset hoituvat samasta paikasta! Helppoa, eikö?

Ohjelma

Pirteät ohjaajamme vastaavat monipuolisesta, huolella suunnitellusta ohjelmatarjonnasta, joka on täynnä elämyksiä ja liikunnan riemua. Omalla opettajalla on meillä aikaa hengähtää. Ohjelman pääsette muokkaamaan toiveidenne mukaiseksi. Valitsette vain haluamanne ohjelmavaihtoehdot, me kyhäämme ne ohjelmaksi, jota pääsette halutessanne vielä muokkaamaan.

Ohjelmaa voit valita juniorimenusta.

Mielenkiintoisia oheiskohteita

Savonlinnan ja ympäristökuntien lukuisat nähtävyydet tuovat oman lisänsä ikimuistoisen leirikoulun järjestämiseen. Tutustumassa voi käydä mm. Olavinlinnaan, Suomen metsämuseo Lustoon tai maailman suurimpaan puukirkkoon Kerimäellä. Kesäaikaan leirikouluun voi yhdistää myös maisemaristeilyn Savonlinnan saaristoon. 

Esite kohteista tästä

Suunnittelemme leirikouluohjelmat toiveidenne mukaan ja ohjattua toimintaa leirikouluun sisältyy 5 tuntia/päivä.

Ota yhteyttä:
Kati Tammisuo
044 539 0118
kati.tammisuo@tanhuvaara.fi

Hinnat
Hinnasto_leirikoulut

Esimerkkiohjelmat

Esimerkkiohjelma_1 vrk
Esimerkkiohjelma_2 vrk
Esimerkkiohjelma_3 vrk
Esimerkkiohjelma_4 vrk

Esimerkkiohjelma_talviaika

Ohjelmaa voit valita Juniorimenusta

Majoitus

Kaikissa huoneissa suihku/wc, TV & liinavaatteet ja pyyhkeet.

Hotellitason majoitus:

Pyöreätorni
3 hengen huoneita, joihin saa lisäsängyn.
Sekä ylä- että alakerrassa keittiöllinen oleskelutila. Katso lisää

Kaartila
36 x 2 hengen huonetta. Vuodetuolilla vuode kolmannelle.
Kaksi huonetta on yhdistettävissä väliovella. Huoneissa minikeittiöt, suihku & wc ja kuivauskaapit. Majoitusta Kaartilassa varattavissa vko 39-44 ja vko 8-13. Katso lisää

Rivitalo
17 x 2 hengen huonetta minikeittiöllä, joista 5 dublettihuoneistoa yhteisellä välitilan keittiöllä & suihku/wc tiloilla. Huoneisiin käynti ulkokautta. Katso lisää

Asuntolatason majoitus:

Posse ja Pamaus - asuntolat

Molemmissa rakennuksissa on 10 x 2 hengen huonetta ja 1 x 3 hengen huone. Lisäksi yksi 3 hengen lisähuone ilman omaa wc/kylppäriä.
Majoitusrakennuksissa yhteinen oleskelutila & keittiö. Katso lisää