Tanssimix! Street-,jazz- ja nykytanssivikonloppu 10-14 vuotiaille 8.-10.3.2019

Nyt on loistava tilaisuus tulla viikonlopuksi pitämään hauskaa ja oppimaan uusia tekniikoita ammattitaitoisen opettajan Emilia Palmroosin ohjauksessa!
Tanssimix-viikonlopussa käydään läpi eri tanssilajeja ja niiden perusteita. Harjoitellaan tanssilajeille tyypillistä tekniikkaa sekä erilaisia tanssisarjoja. Viikonloppu soveltuu sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille. Ohjelmaan sisältyy tanssituntien lisäksi oheistoimintaa, kylpylässä käynti sekä majoitus täysihoidolla.

Katso alustava ohjelma tästä.

Hinta:
159,00 €/henkilö
majoitus 2-3 hengen huoneessa (toiveiden mukaan), täysihoito (pe päivällinen, iltapala, lauantaina aamiainen, lounas, päivällinen & iltapala, sunnuntaina aamiainen & lounas)*

KAVERIKAMPANJA! Ilmoittaudu yhdessä kaverin kanssa ja saat kurssin hintaan 146,00 €/hlö.!

ILMOITTAUDU 22.2.2019 MENNESSÄ TÄSTÄ

Lisätiedot:

Myyntineuvottelija
Annika Hagman
annika.hagman@tanhuvaara.fi
044 742 6515

 

OHJAAJA EMILIA PALMROOS ESITTELY

Emilia Palmroos valmistui keväällä 2017 tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta pääaineena nykytanssi. Valmistumisen jälkeen Emilia on työskennellyt tanssinopettajana Savonlinnan musiikki- ja tanssiopistossa sekä tanssinopettajana/ koreografina Järvi-Saimaan kansalaisopistossa. Osaamisalueisiin kuuluvat nyky- ja jazztanssin lisäksi show- ja katutanssilajit. Opettajana Emilia on iloinen ja kannustava. Hänen mielestään hyvään tanssituntiin kuuluu paljon liikettä, iloista energiaa sekä sopivasti haastetta.

 

Tutustu tästä:
Peruutusehdot