UUTUUS! Tanssimix! Show-,street-,jazz- ja nykytanssikurssi 18.-20.1.2019

Uutuutena järjestämme Tanssimix! - Show-, street-,jazz- ja nykytanssiviikonlopun 19.-21.1.2018

Tanssiviikonloppuna tutustutaan eri tanssilajeihin ja niiden perusteisiin. Tunneilla harjoitellaan tanssilajeille tyypillistä tekniikkaa sekä harjoitellaan erilaisia tanssisarjoja. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin myös jo vähän pidempään harrastaneille 15 -ikävuodesta ylöspäin aikuisille.

Jazz on iloinen ja vauhdikas tanssilaji, jossa on vaikutteita afrikkalaisesta tanssista, nykytanssista, baletista ja musikaalitanssista. Jazztanssissa korostuu liikkeen ja musiikin rytmitys sekä vauhdikkaat askelkuviot. Jazz on pirteä ja haasteellinen laji jossa takuulla nousee hiki pintaan ja hymy huulille.

Nykytanssi on monipuolinen taide- ja liikuntamuoto joka yhdistelee erilaisia tanssityylejä ja -tekniikoita. Nykytanssissa korostuu oman kehon hallinta ja ergonominen tapa liikkua. Liikkeen kokonaisvaltaisuus ja rentous sekä painovoiman ja tasojen käyttö (lattiataso - hypyt) on tyypillistä nykytanssille.

Street dance
on yläkäsite, joka kattaa kaikki katutanssilajit mm. hiphop, break, house. Street dance ei siis ole varsinaisesti tanssilaji vaan kokoelma erilaisista katutanssilajeista.Street dancelle on tyypillistä vartalon isolaatioliikkeet, käsi- ja jalkakoordinaatiot, rytmin vaihdokset sekä erilaiset askelkuviot. Street –tunnit ovat täynnä asennetta ja energiaa.

Showtanssi on energinen ja monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään jazzia, discoa, nykytanssia, katutansseja ym. Showtanssissa korostuu tanssin lisäksi vahva eläytyminen sekä näyttävät ja tarinankerronnalliset koreografiat. Tunneilla tanssitaan uusimpien listahittien tahtiin.

Ohjaajana ihana Emilia Palmroos (kts.sivun alareunasta Emilian esittely)

Hinta:
179,00 /henkilö
1hh-lisä 70,00 €/pe-su
Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla, ohjatun ohjelman tiloineen sekä vapaan Sport Span ja kuntosalin käytön yleisövuoroaikoina.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 7.1.2019 MENNESSÄ

Lisätiedot:
Myyntineuvottelija
Annika Hagman
044 742 6515
annika.hagman@tanhuvaara.fi

 

OHJAAJA EMILIA PALMROOS ESITTELY

Emilia Palmroos valmistui keväällä 2017 tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta pääaineena nykytanssi. Valmistumisen jälkeen Emilia on työskennellyt tanssinopettajana Savonlinnan musiikki- ja tanssiopistossa sekä tanssinopettajana/ koreografina Järvi-Saimaan kansalaisopistossa. Osaamisalueisiin kuuluvat nyky- ja jazztanssin lisäksi show- ja katutanssilajit. Opettajana Emilia on iloinen ja kannustava. Hänen mielestään hyvään tanssituntiin kuuluu paljon liikettä, iloista energiaa sekä sopivasti haastetta.